OKI MC

MC

OKI MC er en multifunktionsmaskine med laserteknologi, der både kan printe, scanne, faxe og kopiere. Serien omfatter maskiner til hjemmekontoret og den mindre virksomhed. Klik på den model i listen, som I har stående og se straks, hvor meget I kan spare på at købe kompatible kvalitetstonere i stedet for den såkaldt originale, for hos Inkpro sælger vi både originale og kompatible tonerpatroner til OKI MC.

Lige som andre printerproducenter, har OKI også de meget populære multifunktionsmaskiner i deres produktportefølje. Faktisk har de hele to forskellige produktserier, OKI MB og OKI MC og nej, det sidste er ikke en motorcykel. Forskellen er, at MB-serien kun skriver ud i sort/hvid og MC-serien, som vi har her på siden, skriver ud i fuld farve.


Fordelen ved multifunktionsmaskiner er, at de samler alle de oftest brugte funktioner til billed- og papirbehandling i éen og samme maskine. Så uanset om du skal skrive ud, kopiere eller scanne noget, kan du klare det med den samme maskine. Ja, de fleste af dem kan stadig sende en fax, selv om det nok er de færreste, der bruger den kommunikationsform i dag. Her er det både nemmere og billigere at vedhæfte et dokument til en e-mail.

Original eller kompatibel OKI MC toner? Hvad skal jeg vælge?

Ligesom med andre printere, er der en voldsom prisforskel på de såkaldt originale tonerpatroner til en OKI MC og så de kompatible. Vi sælger begge dele, så det er nemt at se prisforskellen, men hvad skal du vælge som forbruger?

Svaret er naturligvis, at du skal vælge lige præcis det produkt, du vil have. Det er derfor vi sælger begge typer printerpatroner til OKI MC. Men gør du som 95 % af vores kunder, så tipper vi på, at du også tager pengepungen med på råd og køber den meget billigere kompatible printerpatron fra os.

Det kan du også roligt gøre, for de er produceret på fabrikker, der anvender de samme avancerede maskiner og har samme kvalitetscertificeringer, som dem der producerer de tonerpatroner, der er OKI-logo på. Ja, faktisk er vi sikre på, at de producenter vi har udvalgt, sagtens kunne blive leverandører til OKI.

Prisforskellen skyldes avancen

Den forskel der er i prisen, skyldes nemlig den måde, man sælger printere og tonerpatroner på i printerbranchen. Hér sælges printeren næsten uden fortjeneste og tonerpatronerne sælges så til en ekstrem overpris. Derved kan printerproducenterne tjene godt på hver eneste solgte printer, lige til den dag den bliver kasseret.

Så høj en avance behøver vi ikke at tage. I stedet sælger vi tonerpatroner med en fortjeneste, der svarer til den, der er på anden forbrugselektronik.

Det giver dig kompatible tonerpatroner til din OKI MC til en fast billig pris. Det har du vores garanti for. Så hvorfor dog betale mere?