Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Spørgsmål til produkter

Spørgsmål til produkter

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. produkter. Finder du ikke svaret på netop dit spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf: 38 11 60 70 eller mail: kundeservice@inkpro.dk


Spørgsmål: Hvad er en kompatibel printerpatron?

Svar: Vores kompatible printerpatroner er kvalitetsmæssigt på samme højde, eller bedre, end en original patron. Enkelte produkter kan være "remanufactured", hvilket betyder, at det er en original patron, som er genopfyldt. Alle kompatible blækpatroner, tonerpatroner og tromleenheder fra inkpro.dk er nøje fremstillet og testet på ISO-9001 certificerede fabrikker, så kunden er sikret et pålideligt produkt, blot til en brøkdel af prisen.


Spørgsmål: Hvordan kan jeres produkter være så billige?

Svar: Vi køber direkte fra verdens største producenter og kan derfor altid tilbyde lave priser på kompatibelt blæk og toner.


Spørgsmål: Hvad betyder "stor kapacitet" eller "høj kapacitet"?

Svar: En printerpatron med høj kapacitet betyder at der enten er mere blæk eller tonerpulver i patronen, og den holder derfor længere end en standard patron og er selvfølgelig meget mere økonomisk og bedre for miljøet. På inkpro.dk finder du masser af originale og kompatible printerpatroner med "stor kapacitet" eller "høj kapacitet".


Spørgsmål: Er der forskel på jeres kompatible og originale printerpatroner?

Svar: Ja, prisen er den største forskel. Du sparer i gennemsnit 80% ved at bestille vores kompatible produkter. Derudover tilbyder vi masser af forskellige rabatpakker på tonere og blækpatroner. Kompatible patroner fra Inkpro A/S er designet til at opfylde eller overstige den oprindelige printerfabrikants specifikationer uden overtrædelse af patentlovgivningen.


Spørgsmål: Dækker printergarantien når jeg bruger kompatible printerpatroner?

Svar: Ja, brug af kompatible blæk- eller tonerpatroner vil ikke ugyldiggøre producentens garanti. Det er ulovligt for producenten at forhindre dig i at bruge printer blæk eller tonerkassetter fra andre kilder end den oprindelige producent. Du har som forbruger det ultimative ord og valg.


Spørgsmål: Hvad er 5% dækning på en toner?

Svar: Mængden af pulver i en toner (og en gang imellem blæk i en patron) angives i antal sider, som toneren kan printe. Dette antal gælder for print med 5% dækning af papiret, hvilket er et udtryk, som alle printerproducenter bruger for at sammenligne deres tonere. 5% dækning svarer til en A4 side med ca. 10 liniers almindelig tekst. Dvs. at en side med 10 liniers tekst skrevet med “fed” tekst vil svare til mere end 5% dækning. Desuden er der forskel på, hvor meget forskellige skrifttyper “fylder”, så 10 liniers tekst skal kun ses som en (lidt upræcis) guide. Og printer du billeder og/eller grafer, skal du også være opmærksom på, at disse print vil have en meget større dækning af toner (eller blæk) end 5%.


Spørgsmål: Hvad er en tromle?

Svar: Tromlen er den enhed i laser-printeren, som overfører pulveret fra toneren over til papiret. Tromlen overfører toner til tekst og billeder ved hjælp af varme og tryk. Det er derfor at papiret kan være varmt når det bliver printet ud.

De fleste Brother laserprintere skal have skiftet tromle engang i mellem. Printeren kommer frem med en meddelelse, når det er tid til, at du skal skifte tromlen, Som tommelfingerregel skal den skiftes hver 3-4 gang, du skifter toner(e).

Tonere og tromle købes normalt separat  til Brother og Samsung. Hvis du har en HP printer, er det ikke sikkert, du skal skifte tromle, da toner og tromle som regel er en samlet enhed i disse printere.