Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Konica Minolta

Konica Minolta producerer en lang række forskellige professionelle og semi-professionelle printere og faxmaskiner. Vi sælger både originale og kompatible toner- og printerpatroner til Konica Minolta's mange forskellige printertyper. Bare klik dig frem til netop din model i listen herunder for at få den til en skarp lav pris.

Konica Minolta til industrielt og professionelt brug

Konica Minolta producerer en lang række forskellige produkter inden for printere, kopimaskiner, optik, laboratorieudstyr og udstyr til sundhedsvæsnet. De fleste af deres printere er således til industriel og professionel brug, men flere af de mindre printermodeller ligger også inden for rækkevidde af den almindelige forbrugers pengepung.

Originale og kompatible toner- og printerpatroner til Konica Minolta printere

Hos Inkpro forhandler vi både originale og kompatible printerpatroner til Konica Minoltas printere. Det betyder, at du nemt kan se, hvor stor prisforskellen er på de billige kompatible og de noget dyrere originale. Oftest taler vi om besparelser på mellem 70 og 90 %. Det kan synes voldsomt, når både de originale og de kompatible printerpatroner er fremstillet efter nøjagtig de samme mål og specifikationer på fabrikker, der anvender den samme teknologi og har de samme kvalitetscertificeringer. Du får lige så flotte og holdbare udskrifter med de kompatible blækpatroner, som du gør med de originale. Prisforskellen skyldes det faktum, at Konica Minolta er nødt til at sælge deres printere med den samme lave avance som de andre printerproducenter, for at være konkurrencedygtige og for at gøre det rentabelt for dem, at blive ved med at producere printere, er de nødt til at satse på, at de kan sælge originale tonere og printerpatroner med en højere avance, end nødvendigt.

Billige kompatible printerpatroner til Konica Minolta - med prisgaranti!

Det åbner op for, at vi kan sælge de kompatible printerpatroner til dig til en væsentlig lavere pris. Ja, faktisk er vi så sikre på, at vi kan sælge dig printerpatroner til billige pris, at vi giver dig prisgaranti. Har du købt hos os og ser kompatible printerpatroner til Konica Minolta billigere andre steder, tilbagebetaler vi dig prisforskellen. Prisgarantien gælder kun kompatible printerpatroner.

Få flere udskrifter for færre penge

Når du køber kompatible toner- og farvepatroner, får du oftest mere toner og blæk i patronerne da de kompatible patroner bliver fyldt helt op, hvilket ikke altid er tilfældet med de originale. Derved får du væsentlig flere udskrifter og der går længere tid mellem, at du skal skrifte printerpatroner. Det giver dig en ekstra og ganske uforudset besparelse.

Spørg efter det, du ikke kan finde

Mangler du printerpatroner til en Konica Minolta-model eller er du i tvivl om, hvilke toner- eller printerpatroner du skal vælge, så kontakt vores kundeservice på telefon eller pr. mail.