Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Ricoh

Hos Inkpro finder du et stort udvalg af originale og kompatible tonere og blækpatroner til Ricoh's printere, multifunktionsmaskiner og produktionsprintere. Klik dig frem til din Richo printer i listen herunder og se hvor mange penge du sparer på de kompatible blæk- og tonerpatroner. Husk: Vi giver prisgaranti på alle kompatible Ricoh blæk- og tonerpatroner!

Ricoh Kontor- og produktionsprintere

Ricoh er nok især kendt for deres professionelle printere og kontor- og produktionsprintere med stor udskriftshastighed og -kvalitet. Hos Inkpro sælger vi både originale og kompatible blækpatroner og tonerkassetter til Ricohs store produktportefølje. Til nogle af Ricohs laserprintere sælger vi også tromler og andre sliddele.

Du kan trygt købe kompatible blæk- og tonerpatroner til din Ricoh-printer

Selvom din printerforhandler sikkert har advaret dig om, hvor dårlige udskrifter og hvor meget mere kompatible blæk- og tonerpatroner griser i forhold de originale, så er der ikke noget om snakken.

På trods af den lavere pris, er det ikke kvaliteten af hverken patron, blæk eller toner, der gør vores kompatible Ricoh-produkter meget billigere end de originale. Vores kompatible tonere og blækpatroner produceres nemlig på fabrikker, der lever op til de samme kvalitetskrav og har de samme certificeringer og samme højteknologiske produktionsudstyr, som de fabrikker der producerer forbrugsstoffer for Ricoh.

Vanvittig salgsstrategi for printere giver billige blæk og toner til dig

Prisforskellen skyldes udelukkende det barberskraber-lignende koncept, man sælger nye printere efter i dag. Her handler det om at sælge printeren med den lavest mulige avance, så man kan være billigere, eller i hvert fald lige så billig, som konkurrenterne. Oftest er det kun forhandleren, der får en smule avance, når de sælger en ny printer.

Producenterne forventer nemlig at tjene pengene ind igen, ved at sælge forbrugsstoffer som papir, blæk og toner, samt reservedele som tromler, valser og fremføringsbånd med ekstra høj avance. Over printerens levetid løber det op i en meget større avance, end de nogensinde ville kunne have tjent, hvis de havde lagt den på printeren fra ny.

Prisgaranti og fantastisk kundeservice

Det gør det muligt for os, at sælge vores kompatible produkter til en væsentlig lavere pris. Vi behøver nemlig ikke tage nær så høj en avance for de blæk- og tonerpatroner vi sælger. Derfor kan vi også give dig prisgaranti på de kompatible toner- og blækpatroner. Finder du en anden webshop, der sælger kompatible Ricoh forbrugsstoffer billigere end os, får du differencen refunderet. Basta!

Endelig skal vi ikke glemme at nævne vores fantastiske kundeservice. De sidder klar til at besvare dine spørgsmål i chatvinduet nederst på siden. Du kan også ringe til dem og udenfor normal åbningstid kan du sende en mail, som de besvarer hurtigst muligt.