Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

FØDSELSDAGTILBUD
SPAR 25% PÅ ALLE KOMPATIBLE PRODUKTER

Papir, tape & labels

Leder du efter tape eller etiketter/labels, som kan hjælpe med at holde orden på ting og sager, så er du kommet til den rette side.

INKPRO fører et bredt udvalg af holdbart tape i mange farvekombinationer og bredder fra bl.a. Brother, Dymo, Epson, Zebra og et udvalg af ”no-name” etiketter. Så kan du skabe dine helt egne og unikke labels.

Mangler du labelprinter, så klik ind og se vores udvalg. Se også vores rabatpakker med labelprinter og tilhørende tape.

Find det tape eller den printer der passer til dit behov, ved at trykke på en af kategorierne herunder: 

Tape og etiketter i mange farver

Her kan du finde et stort udvalg af labels, etiketter og tape i forskellige størrelser og farver. De mest populære er tape og labels fra Brother og Dymo, men vi forhandler også tape fra Zebra, Casio og Epson. Dertil finder du også forskellige typer etiketter i diverse farver og størrelser.

Mangler du en god labelprinter, så har vi et bredt udvalg fra bl.a. Dymo og Brother. Vi har også nogle udvalgte "no-name"-printere, hvor den største forskel er prisen, mens kvaliteten er stort set den samme som ved de originale.

Find den tape, de labels eller etikketter der passer til din labelprinter og dine behov i kategorierne ovenover.

Selvklæbende tape fra Dymo

De fleste selvklæbende Dymo labels udskrives på en speciel labelprinter og har resulteret i at det er en af de mest populære labelprintere, og de kan snildt bruges til mange forskellige formål. F.eks. navnesedler, labels til organisering af mapper osv.

Dymo tape, men også vores andre mærker findes med mange forskellige farver både på tekst og baggrund, samt at tapen kan fås i forkellige bredder. Husk derfor at tjekke hvad der passer til din labelprinter.
Om det er tape eller selvklæbende etiketter, så egner de sig rigtig godt til mærkning af mapper, skuffer, hylder, navneskilte på døre og da de kommer i mange farver, er det oplagt at f.eks. farvekode ting med tapen. Ønsker du ikke farve på din tape, så findes de også i transparente versioner.

De klæber på overflader som metal, plastik, træ m.m, så det er kun fantasien, der sætter en stopper for, hvad de kan bruges til.

Er der tilbud på tape og labels m.m.?

Vi har nogle rabatpakker med labelprintere og tape der passer til, hvor du sparer penge. 

Ellers er der som udgangspunkt ikke tilbud på vores labels, etiketter eller tape. Men der kan være penge at spare ved at købe vores no-name (kompatible), hvor du får mere for pengene ift. det originale tape f.eks. fra de kendte varemærker og kvaliteten er stort set den samme. Nogle gange kan vi dog køre tilbudskampagner på vores labels, tape og etiketter. For at få besked om INKPRO’s forskellige tilbud anbefaler vi, at du følger INKPRO på Facebook, og abonnerer på vores nyhedsbrev. Dermed vil du altid være opdateret på vores tilbud.