Papir, tape & labels

Papir, tape & labels

Papir, tape, etiketter & labels til spotpriser her. Uanset om du søger papir, tape, etiketter eller labels, har vi et stort udvalg klar til dig.

Hos INKPRO tilbyder vi et bredt sortiment af holdbar tape i forskellige farvekombinationer og bredder fra kendte mærker som Brother, Dymo og Casio samt et udvalg af prisvenlige, kompatible etiketter og labels.

Find det rigtige produkt for dig: Tryk på en af kategorierne nedenfor for at finde det tape, papir eller de labels, du har brug for.

Vælg din Papir, tape & labels printer serie her

Selvklæbende tape fra Dymo

De fleste selvklæbende Dymo labels udskrives på en speciel labelprinter og har resulteret i at det er en af de mest populære labelprintere. Labels er ideelle til mange forskellige formål f.eks. navnesedler, labels til organisering af mapper osv.

Dymo tape, men også vores andre mærker findes med mange forskellige farver både på tekst og baggrund, samt at tapen kan fås i forskellige bredder. Husk derfor at tjekke hvad der passer til din labelprinter.

Brug og overflader

Vores tape og etiketter klæber på metal, plastik, træ m.m., og er perfekte til mærkning af mapper, skuffer, hylder og døre. Vælg mellem farvede og transparente versioner for at farvekode eller diskret markering.

Hvorfor købe kompatible i stedet for original tape eller etiket?

Der kan være penge at spare ved at købe vores kompatible produkter. Du kan nemlig få mere for pengene ift. det originale tape, etiketter og/eller labels fra de kendte varemærker og kvaliteten er stort set den samme.