Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

FØDSELSDAGTILBUD
SPAR 25% PÅ ALLE KOMPATIBLE PRODUKTER

OKI

OKI er kendt for deres laserprintere og dokumenthåndteringssystemer til kontoret. Hos Inkpro sælger vi både originale og kompatible printerpatroner, samt tromler og fuser til en række af OKI's printere. Klik dig frem til den printer i listen herunder, som du har stående og se vores udvalg af forbrugsstoffer til den pågældende model.

OKI har været på banen siden 1881

Japanske OKI har været på banen siden 1881 og producerer i dag dokumenthåndteringssystemer, printere og forskelligt udstyr inden for telekommunikation og informationsteknologi. Tidligere har de også produceret halvledere til elektronikindustrien, men dette forretningsområde blev solgt fra i 2008.

Herhjemme er de nok mest kendt for deres laserprintere, der var blandt de første på markedet til at udskrive i en opløsning på over 300 DPI.

Kompatibel eller original - forskellen er den samme

Hos Inkpro har vi valgt at sælge både kompatible og originale tonerpatroner til OKI printere, samt tromler, fremføringsbånd og fuser til flere af modellerne. Når du har fundet din model ved at klikke i oversigten herover, kan du se, hvilke forbrugsstoffer og sliddele vi fører.

Det, der dog nok vækker størst opmærksomhed, er prisforskellen på de originale tonerpatroner og så vores kompatible tonerpatroner, som vi tilmed giver prisgaranti på. Den kan være svær at forklare og det udnytter printerproducenterne naturligvis til at fremføre, at de kompatible tonerpatroner er noget værre bras, der giver dårligere udskrifter og lækker tonerpulver i din printer.

Det er ikke tilfældet med de tonerpatroner, vi sælger, da de er produceret på lige så avancerede fabrikker, som dem der producerer de originale OKI tonerpatroner. De fabrikker vi køber vores kompatible patroner fra, har således både de samme kvalitets- og produktionscertificeringer og anvender samme teknologi som OKI selv.

Derfor er du sikret lige så knivskarpe og holdbare udskrifter som med de originale tonerpatroner. Den største forskel er det manglende OKI logo og så den lavere pris.

Anderledes forretningsmodel åbner op for billigere kompatible tonerpatroner

Den billigere pris på kompatible tonerpatroner skyldes ene og alene, at vi kan sælge tonerpatronerne med en lavere avance i forhold til printerproducenterne. Det skyldes at hele forretningsmodellen på printermarkedet ligner den, der bruges inden for f.eks. barberskrabere.

Her sælges selve maskinen nemlig med en så lav avance, at det praktisk talt kun er forhandleren, der tjener noget på at sælge den. Producenterne forventer så, at de kan tjene på at sælge forbrugsstoffer til printeren med en høj avance. Så kommer du hen over printerens levetid til at betale dem den avance, de ikke fik, da de solgte dig printeren.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du svært ved at finde de rigtige tonerpatroner eller den rigtige printermodel, så skriv en besked i chatboksen nederst på siden eller giv vores kundeservice et ring. Så får du en professionel og venlig betjening.