Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

FØDSELSDAGTILBUD
SPAR 25% PÅ ALLE KOMPATIBLE PRODUKTER

Dell

Hos Inkpro sælger vi både originale og kompatible blækpatroner og tonere til Dell's printere til billige priser. Klik på den printertype du har i listen herunder, og se besparelsen ved selvsyn. Vores kompatible Dell forbrugsstoffer er produceret efter de samme specifikationer og med samme præcision som de såkaldte originale. Udskrifterne er lige så knivskarpe og holdbare og så rækker de oftest til flere sider end Dell's egne printerpatroner.

Dell printere til private og professionelle

Dell er kendt for deres online salg af skræddersyede bærbare og stationære computere til både private og professionelle. De har dog også en række printere i deres produktportefølje der tæller både blæk-, laser- og såkaldte All-in-One printere, der er en kombineret scanner, fax og printer i én og samme enhed. Selvom Dell er kendt for at være billige med deres produkter, sælger vi kompatible blækpatroner og tonere til en langt billigere pris.

Ingen kvalitetsforskel på kompatible og originale printerpatroner

Oftest advarer printerproducenterne dig mod at købe kompatible blæk- og tonerpatroner til din printer, selvom der ingen kvalitetsforskel er på hverken blæk, toner eller dine udskrifter. Du kommer heller ikke ud for øget afsmitning eller lækkende printerpatroner når du køber kompatible tonere og blækpatroner hos os. Vi køber nemlig kun hos producenter, der producerer efter samme standarder og kvalitetscertificeringer som dem, der producerer de originale printerpatroner.

Kompatible printerpatroner rækker oftest længere

Derfor passer de patroner og tonere du køber hos os helt præcist i din printer. Bare tag den tomme printer- eller tonerpatron ud, og sæt den nye, kompatible i. I mange tilfælde kan du også udskrive mange flere sider med en kompatibel printerpatron end med en original. For det er ikke altid at printerproducenterne fylder de originale patroner helt op.

Med originale printerpatroner betaler du stadig for din printer

Det skyldes at printerproducenterne gerne vil have at du køber flere printerpatroner. For de har nemlig solgt dig din printer med så lille en avance som muligt så de kan være billigere end konkurrenterne. Den manglende avance håber de så på at kunne tjene hjem i løbet af printerens levetid ved at sælge dig forbrugsstoffer til printeren med en væsentlig højere avance end det er nødvendigt.

God kundeservice, prisgaranti

Det får du ved at købe kompatible printerpatroner hos os. Samtidig er du sikker på at købe dine printerpatroner til billige priser. Vi har prisgaranti på alle de kompatible patroner! og vores flinke kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig.