Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

HP

Sælger i både originale og kompatible HP printerpatroner?

Ja og til lave priser. Når du klikker dig ind på din printer, vil du først blive mødt af vores kompatible blækpatroner/lasertonere og ruller du lidt ned, finder vore originale printerpatroner.

Vores kompatible blækpatroner og lasertonere er produceret i samme kvalitet og med samme præcision som de originale HP produkter

Det betyder, at du trygt kan bruge vores kompatible produkter i din printer uden risiko for hverken tab af garanti, unødig tilsmudsning eller udskrifter i dårligere kvalitet. Udskrifter med vores kompatible tonere og blæk står lige så knivskarpt og holder lige så længe som de originale. Vi har desuden prisgaranti! Kan du finde varen billigere i en anden butik, refunderer vi prisforskellen uden diskussion mod fremvisning af behørig dokumentation. Læs mere om vores prisgaranti her. Husk også, at du kan få ekstra store besparelser ved at købe flere på én gang.

Er de kompatible printerpatroner I sælger, lige så gode som de originale?

Når du køber tonere og blæk til din HP printer hos os, kan du købe både originale og kompatible produkter. Forskellen på de originale og kompatible printerpatroner er, at der ikke er et HP-logo på de kompatible printerpatroner, men det er sådan set også den eneste forskel. Alle vores printerpatroner er fremstillet efter nøjagtig de samme specifikationer og med samme nøjagtighed og i samme kvalitet som de originale HP-produkter. Så hverken teknologisk eller præcisionsmæssigt er der nogen forskel. Derfor passer vores printerpatroner lige så godt i din HP printer, som de langt dyrere originale patroner med HP logo på. 

Vores kompatible printertoner og blækpatroner har oftest mere end originalen

Printerproducenterne fylder for det meste væsentlig mindre toner og blæk i printerpatronerne. Derved skal du skifte patroner oftere, så de hurtigere kan få tjent den manglende avance på printeren ind. Det behøver vi ikke tage hensyn til, hvorfor der oftest er væsentligt mere blæk og toner i de kompatible printerpatroner, som vi sælger. Vi nøjes ikke med kun at fylde dem halvt op, så alt i alt sparer du meget mere ved at købe kompatible printerpatroner frem for de dyre originale!