Brother tape & labels

Brother tape & labels

Brother producerer en række forskellige label-, tape- og rulleprintere, der kan printe på alle slags etiketter. Disse Brother labelprintere fører vi naturligvis både originale og kompatible labels til. Se hvilke muligheder vi tilbyder når du har fundet netop din printer ved at vælge serie og model i menuen nedenfor. 

Brother solide historik

Japanske Brother har i årtier været opkomlingen inden for printerbranchen med de fornuftige alternativer til de store mærker. De har sjældent været first-movers på nye teknologier, men til gengæld har de altid været hurtige til at komme med labels, tape m.m., der kunne det samme og tilbød de samme eller smartere løsninger.

Det gælder også de meget populære Brother label- og tapeprintere. Først som manuelle strimmelprintere, hvor teksten blev standset ud i en plaststrimmel. Siden de lancerede deres serie med smarte labelprintere omkring årtusindeskiftet, har du kunne skifte labelstørrelse efter behov, simpelthen ved at have flere forskellige labelruller stående med forskellige størrelse labels på.

Brother tape- og labelruller til Brother P-touch m.m.

Brother er et kendt mærke inden for labelprintere og tilbyder produkter til en lavere pris end mange andre mærker.

Disse printere bruger en ældre udskriftsteknologi kaldet termoprint. Det betyder, at der ikke er blæk eller toner, som kan løbe ud, hvis labelen eller tapen bliver våd. Brother tape og labels fås også i laminerede varianter, der er særligt vejr- og vandbestandige.

Hvorfor er vores kompatible Brother labels så billige?

Ligesom med almindelige Brother labelprintere anvender labelprinterproducenterne en velafprøvet forretningsmodel. De sælger printerne næsten uden fortjeneste, men tjener penge på at sælge originale Brother labels, tape m.fl. til en høj avance.

Det betyder, at vi kan sælge kompatible labels 50 til 70 % billigere, alene ved at tage en mere rimelig avance. De kompatible labels og tapes vi sælger, produceres på fabrikker med avanceret produktionsudstyr og høje kvalitetscertificeringer, så de kunne lige så godt have leveret direkte til Brother. De originale Brother labels og labelmaskiner er derfor ikke nødvendigvis bedre.