Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Brother

Brother er en af verdens største producenter af blæk-, laser- og tape-printere. Hos INKPRO har vi både originale og kompatible blækpatroner, tonere, tromler, etiketter og tape til alle tre printertyper til altid lave priser. Klik dig frem til den pågældende printerserie i listen herunder, og vælg den model du skal bruge forbrugsstoffer til.

Brother Printer

Brother er et japansk konglomerat der blev grundlagt i 1934. De producerer alt lige fra printere og symaskiner til reduktionsgear og andre gearingstyper til industrien. På printerfronten er de nok mest kendt for deres Dymo tape-printere og for at være det billige og snusfornuftige alternativ til de to største printerproducenter, HP og Canon, som vi også sælger forbrugsstoffer til her på siden. På denne side har vi samlet et overblik over alle de Brother printertyper vi sælger blæk- og tonerpatroner samt labels og tapes til her på INKPRO, og vi har Billige priser - med garanti.

Kompatible Brother blækpatroner og Brother tonere til din Brother printer

Hos Inkpro sælger vi kompatible blækpatroner, tonere, labelruller og tape til Brothers vidtforgrenede produktportefølje af blæk-, laser-, label- og tape-printere. Den største forskel på de kompatible, de såkaldte originale printerpatroner og andre forbrugsstoffer er praktisk talt at der ikke er et Brother logo på de kompatible forbrugsstoffer vi sælger. De kompatible forbrugsstoffer er nemlig produceret på fabrikker der anvender de samme standarder og har de samme kvalitetscertificeringer som dem, der producerer Brothers originale forbrugsstoffer. Det vil sige at de kompatible printerpatroner er af lige så høj kvalitet, og er produceret med den samme teknologi og nøjagtig de samme specifikationer, som originale Brother blækpatroner.

Hvorfor er kompatible Brother printerpatroner så meget billigere?

Grunden til at vi kan sælge printerpatroner så meget billigere, skyldes konkurrencesituationen på printermarkedet. Stort set alle producenter har nemlig valgt at sælge deres printere med så lav en avance som muligt for at være billigere end konkurrenterne. Til gengæld sælger de printerpatroner og andre forbrugsstoffer med en kunstig høj avance. Så håber de at kunne tjene den tabte avance fra printeren ind hen over printerens levetid. Det betyder groft sagt at du afbetaler på printeren hver gang du køber nye Brother blækpatroner, tonere eller tape.

Spar penge på mærkevareafgiften!

Ved at købe kompatible i stedet for originale forbrugsstoffer med Brother logo på slipper du for at betale den kunstigt høje avance. Det kan spare dig penge for mange penge i din printers levetid, og især med Brothers produkter er besparelsen nem at få øje på. Samtidig giver vi prisgaranti på alle kompatible produkter.