Casio tape & labels

Casio tape & labels

Har du en Casio labelprinter og mangler Casio labels og tape, så er du kommet til den helt rette side!

Her finder du Casio XR tape i god kvalitet og i forskellige bredder, som hjælper dig med at holde styr på tingene. Tapen findes i mange farver og giver et hurtigt og professionelt resultat.

Find din Casio labelprinter ved at klikke på den rette kategori herunder og udforsk vores udvalg af labels og tape til netop din Casio printer!

Vælg din Casio printer serie her

Kvalitet labels fra Casio

Casio labels er lavet i høj kvalitet og kan bruges til mange formål. De leveres alle i strimler på 8 meter i længden og med en bredde, der varierer fra 6 mm til 24 mm. Farverne varierer, og der findes kombinationer som sort tekst på gul tape, sort tekst på hvid tape med flere.

Sidst men ikke mindst, så er tape-kassetterne designet til at være nemme at sætte i din Casio labelprinter, så du hurtigt kan få skarpe og professionelle labels.

Hvad kan Casio labels bruges til?

Hos os kan finder du prisvenlige, kompatible Casio tape. Vi har dem i flere XR-modeller, såsom Casio XR-6YW1, XR-12YW1 og mange flere. Papiret er af god kvalitet, har god klæbeevne og sidder godt på stort set alle overflader såsom plastik, glas, pap, metal med flere. De er ideelle til dig, der vil organisere kontorartikler, mapper, ting i hjemmet, køkkenting og meget mere.

Print med Casio labels

Hvis du gerne vil have kvalitetslabels og -etiketter, så bør du investere i en Casio labelprinter og Casio tape/labels. De fleste labelprintere er portable og dermed et fleksibelt valg, der f.eks. kan effektivisere arbejdspladsen. De er nemme at udskifte og giver et hurtigt og professionelt resultat. Du kan finde din Casio labelprinter i kategorierne ovenover og se, hvilken Casio tape der passer til den.