Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

FØDSELSDAGTILBUD
SPAR 25% PÅ ALLE KOMPATIBLE PRODUKTER

Casio tape & labels

Har du en Casio label printer og mangler Casio labels og tape, så er du kommet til den helt rette side!

Her finder du Casio XR tape i god kvalitet og i diverse bredder, som hjælper dig med at holde styr på ting. Den kommer i en bred vifte af farver og giver et hurtigt og professionelt resultat.

Find din Casio labelprinter ved at klikke på den rette kategori herunder og se INKPROs udvalg af Casio labels og tape: 

Kvalitet på Casio labels

Casio-labels er lavet i høj kvalitet og kan bruges til mange gode formål. De leveres alle i strimler på 8 meter i længden og med bredde varierende fra 6mm til 24mm. Farverne varierer og der findes kombinationer som sort tekst på gul tape, sort tekst på hvid taper m.fl.

Sidst men ikke mindst, så er tape-kassetterne designet til at være nemme at sætte i din Casio label printer, så du hurtigt kan få skarpe og professionelle labels.

Hvad kan Casio labels bruges til?

Casio tapen findes i flere XR modeller, såsom Casi XR-6YW1, XR-12YW1 og mange flere. Papiret er af god kvalitet og har god klæbeevne, og sidder godt på stort set alle overflader såsom plastik, glas, pap, metal m.fl. De er ideelle til dig der vil organisere kontorartiklerne, mapperne, ting i hjemmet, køkkentingene og meget mere.

Print med Casio labels

Hvis du gerne vil have kvalitets-label og -etiketter, så bør du investere i en Casio labelprinter og Casio tape/labels. De fleste labelprintere er portable og er dermed et fleksibelt valg, der f.eks. kan effektivisere arbejdspladsen. De er nemme at udskifte og giver et hurtigt og professionelt resultat.

Vi tilbyder Casio tape til flere modeller, såsom Casio KL 7400, Casio KL 820 m.fl. Du kan finde din Casio label printer i kategorierne ovenover og se hvilken Casio tape der passer til den.