Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Blækpatroner & Toner

Leder du efter blækpatroner eller tonere, så er du kommet til den rette side.

Vi har et udvalg af både originale blækpatroner og tonere til printere fra bl.a. Brother, HP, Canon, Epson m.fl. samt kompatible printerpatroner, hvilket betyder, at det ikke er originalproducenten, der har produceret dem. 

Find de tonere eller blækpatroner der passer til dit behov, ved at trykke på dit printermærke herunder:

Billige blækpatroner og tonere online

Hos INKPRO kan du købe et bredt sortiment af blækpatroner og printerpatroner til populære printermærker som Brother, Canon, HP, Epson m.fl., så det burde være nemt at finde de helt rette tonere, farvepatroner eller blækpatroner til din printer, multifunktionsprinter, laserprinter eller hvad du ejer.

Hvad er forskellen på blækpatroner og tonere?

Forskellen på en toner og en blækpatron er at der i en blækpatron, som navnet også antyder, er flydende blæk, som påføres papiret via dyser. En toner indeholder derimod et meget fint pulver (farvepigmenter, harpikser, metaloxider), som overføres til papiret ved varmepåvirkning. Det fungerer sådan, at pulveret bliver overført til en rulle, som via elektriske ladninger printer på papiret.

Der er dermed tale om to meget forskellige produkter. Et i pulverform og et i flydende form og med hver deres måde, at blive overført til papiret på. Begge typer har fordele og ulemper. Blækpatroner egner sig bedst til at printe billeder, hvis der ønskes dette i høj kvalitet. En lasertoner er begrænset ved ikke at være egnet til netop dette, grundet varmeudviklingen. Til gengæld kan en lasertoner printe langt hurtigere og har en højere kapacitet og holder længere end en blækpatron. Der er derfor også forskel på holdbarheden og dermed hvor ofte de skal skiftes.

Hvad betyder BKCMY?

Navnet er en forkortelse for farverne sort (BK), cyan (C), magenta (M) og gul (Y). Dette er en standard farvekombinationen, som kan købes både enkeltvis eller samlet, men vi tilbyder også mange andre farver, såsom rød, grå, grøn, orange og mange flere.

Hvad betyder kompatibel blækpatron eller toner?

Kompatibel betyder at det f.eks. ikke er originalproducenten Brother, Canon Epson etc. der har produceret printerpatronen eller blækpatronen, men der er ingen grund til bekymring! De kompatible farvepatroner eller blækpatroner passer stadig til din givne printer. Med de kompatible får du mere blæk til færre penge end ved originalprodukterne og de holder som udgangspunkt længere end de originale. Så der kan være penge at spare ved at vælges kompatible printerpatroner. Vores trustscore fortæller, at vi har glade kunder og dette er meget vigtigt for os.

Nogle gange kører vi også tilbudskampagner på vores blækpatroner og tonere. For at holde øje med INKPRO’s forskellige tilbud, anbefaler vi, at du følger INKPROs Facebookside, og abonnerer på vores nyhedsbrev. Så vil du altid være opdateret på alle vores gode tilbud.