Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Olivetti

Hos Inkpro finder du et stort udvalg af kompatible blækpatroner og tonere til Olivettis mange forskellige kopimaskiner, multifunktionsmaskiner og printere. Klik på den Olivetti produktserie du har stående i listen herunder og find blæk og toner til de forskellige modeller i serien. 

Italienske Olivetti var engang store på skrivemaskiner, printere, computere og bærbare herhjemme. I dag er der langt imellem, at du møder en Olivetti maskine og faktisk er det mest printere og kasseapparater, der sælges herhjemme.


Alligevel finder du et stort udvalg af kompatible forbrugsstoffer til din Olivetti printer, kopi- eller multifunktionsmaskine hos os. Vi giver tilmed prisgaranti på alle kompatible blæk- og tonerpatroner, så finder du dem billigere online andre steder, refunderer vi prisforskellen uden diskussion.

Derfor er kompatible Olivetti blækpatroner og tonere så billige

Ligesom alle andre printerproducenter ligger Olivetti under for den lidt specielle prisstrategi, der gælder for salget af nye printere og Olivetti er særlig følsom, fordi de ikke længere er så store spillere på markedet herhjemme. Strategien går ud på at sælge nye printere med forsvindende lille avance. Derved kan prisen holdes på niveau med konkurrenterne, så man ikke helt mister fodfæstet i markedet.

Den eneste måde printerproducenterne kan håbe på at tjene den manglende avance ind på, er ved at sælge forbrugsstoffer som blæk, toner og diverse specialpapir med en kunstig høj avance. Det sikrer dem indtjening på den enkelte printer, ikke kun når de sælger den, men gennem hele dens levetid.

Over tid er det en god forretning for producenterne, hvis ikke det var fordi vi var i stand til at sælge kompatible blækpatroner og tonere i samme høje kvalitet som de originale med en meget lavere avance. Derved bliver prisen lavere, uden at det betyder en ringere kvalitet.

Kompatible blækpatroner og tonere i topkvalitet

Alle vores kompatible Olivetti blækpatroner og tonere er produceret på fabrikker, der anvender samme teknologi og samme produktionsmåder, specifikationer og nøjagtigheder, som der anvendes på de fabrikker, der producerer originale Olivetti forbrugsstoffer.

Så når du køber en kompatibel toner- eller blækpatron hos os, passer den helt præcist i printeren og sviner lige så lidt som de originale. Det betyder udskrifter i samme høje kvalitet og lige så lang holdbarhed på udskrifterne, som hvis du havde købt originale Olivetti tonere og blækpatroner. Du vil endda ofte opleve, at de kompatible forbrugsstoffer holder til flere udskrifter, fordi vi fylder patronerne helt op.

Sublim kundeservice oven i handlen

Køber du blækpatroner og tonere hos os, har du også altid adgang til vores fantastiske kundeservice. Enten i chatboksen nederst på siden eller via telefon eller mail.