Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Kyocera

Japanske Kyocera

Japanske Kyocera er nok mest kendt for deres printer- og dokumentløsninger til kontorer og detailhandel. Men selv om du har et stort kontor og dyre kontormaskiner, er der ingen grund til at betale for meget for de forbrugsstoffer, dine kontormaskiner anvender.

Kompatible tonere og printerpatroner er lige så gode som de originale

Hos Inkpro sælger vi både de originale og de oftest meget billigere kompatible tonere og printerpatroner til Kyocera, men den billigere pris på de kompatible produkter, betyder ikke, at du købere et dårligere produkt uanset hvor meget printerproducenterne advarer mod at bruge dem. De kompatible printerpatroner og den kompatible toner vi sælger, er produceret på fabrikker, der arbejder efter de samme standarder, har de samme certificeringer og anvender den samme teknologi, som dem der producerer den originale Kyocera tonere. Alle toner- og printerpatroner produceres med de helt nøjagtig samme mål og med samme præcision, som de originale. Det betyder, at du får et lige så godt produkt, der kan levere nogle lige så knivskarpe og holdbare udskrifter, som hvis du havde købt originale forbrugsstoffer. Den største forskel er det manglende Kyocera logo.

Hvordan kan I sælge kompatible tonerpatroner så billigt?

Men når de kompatible tonerpatroner vi sælger, anvender nøjagtig den samme teknologi og kan give udskrifter i samme kvalitet som de originale, hvordan kan vi så sælge dem så billigt, at vi samtidig giver Prisgaranti på vores kompatible printerpatroner? Det skyldes udelukkende, at printerproducenterne sælger deres tonerpatroner med en kunstig høj avance, for at de kan sælge deres printere, kopi- og andre kontormaskiner så billigt som muligt. Derved håber de på, at kunne tjene den manglende avance ind på maskinen ved at sælge forbrugsstofferne med en højere avance. Det åbner op for, at vi kan sælge de kompatible printerpatroner billigere. Vi har ikke først solgt dig en dyr maskine, som vi nu skal have tjent pengene hjem på. Vi sælger kun blæk- og tonerpatroner

Du får også flere udskrifter

Tilmed vil du oftest opleve, at de kompatible tonere og printerpatroner holder væsentlig længere end de originale. Det skyldes ganske enkelt, at printerproducenterne ikke fylder nær så meget blæk og toner i patronerne, som der er kapacitet til. Derved forøger de indtjeningen yderligere.

Er du i tvivl om, hvilken printerpatron du skal vælge?

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige printerpatron til din Kyocera printer eller har du en model, vi ikke fører forbrugsstoffer til, så kontakt vores kundesupport i chatboksen herunder eller giv kundeservice et ring.