Canon

Canon

Hos Inkpro har vi et stort udvalg af kompatible og originale blæk- og tonerpatroner til Canon printere. Så næsten uanset hvilken model printer eller fax du har og hvor gammel den er, kan du være sikker på at finde printerpatroner, der passer. Klik dig frem til den rigtige produktserie og korrekte model ved hjælp af knapperne herunder.

Prisgaranti på vores Canon produkter

Du kan glæde dig over, at du har fundet printerpatroner til en konkurrencedygtig pris. For vi har nemlig altid lave priser! Med garanti! Kan du finde varen billigere et andet sted, giver vi dig prisforskellen tilbage uden diskussion, bare du indsender dokumentation. Læs om vores prisgaranti her. Faktisk kan du opnå endnu større besparelse ved at købe flere printerpatroner på én gang. Vi har gode mængderabatter på de fleste printerpatroner og samtidig sparer du penge på forsendelsen.

Eksperter i fotoprintere

Canon er en af verdens ældste og største printerproducenter, der i skarp konkurrence med amerikanske Hewlett-Packard har været med til at definere først laserprinteren og senere ink-jet printeren, der stadig den dag i dag er de mest udbredte printerteknologier på markedet. I dag er Canon især kendt for deres ink-jet fotoprintere, der kan udskrive direkte fra digitalkameraets eller mobilens hukommelseskort, eller trådløst via WiFi eller Apple AirPrint. Mange af deres fotoprintere anvender således flere printerpatroner end de sædvanlige fire for at skabe de mest farveægte og naturtro udskrifter som muligt.

Hvorfor kan i sælge Canon printerpatroner så billigt?

Som allerede nævnt garanterer vi konkurrencedygtige priser på Canon printerpatroner til både blæk- laserprintere. Det kan vi, fordi vi forhandler kompatible printerpatroner uden Canon-logo. Samtidig skal vi ikke være med til at tjene de penge ind, som Canon har sat til på at sælge printeren med en alt for lille avance. Det er de nødt til, for at deres printere ikke skal blive for dyre i forhold til konkurrenterne. For konkurrenterne bruger nøjagtigt den samme strategi. Den manglende avance havde de håbet på at kunne tjene ind, ved at sælge forbrugsstoffer som papir, blæk og toner med en højere avance til dig. Det er alene derfor, at Canon og de andre printerproducenter advarer dig mod at købe kompatible printerpatroner.

Mindst lige så gode som originalen

Kompatible printerpatroner er produceret efter samme standarder og med samme præcision og teknologi som de såkaldt originale printerpatroner fra Canon. Det betyder, at blæk og toner i printerpatronerne er af lige så høj kvalitet og at printerpatronerne passer lige så præcist, som hvis der havde været Canon-logo på. Samtidig kommer vi oftest mere blæk og toner i printerpatronerne end Canon gør, hvilket betyder at du heller ikke skal skifte printerpatroner lige så tit, som du skal med de originale. Så du sparer altså langt mere end bare prisforskellen ved at købe kompatible frem for originale printerpatroner hos Inkpro.