Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Samsung

Inkpro har et stort udvalg af tonerpatroner til Samsung's forskellige printere og multifunktionsmaskiner. Vælg den Samsung printer du har i listen herunder og se prisforskellen på de originale og kompatible printerpatroner. Vi sælger nemlig begge dele og giver endda prisgaranti på alle kompatible printerpatroner.

Samsung er kendt for meget andet end printere

Samsung er nok mest kendt for deres Android-telefoner, fjernsyn og computerskærme. Men rent faktisk har de også et stort og meget velassorteret udvalg af printere i deres produktportefølje.

Ligesom de fleste andre printermærker, kan du finde både originale og kompatible blæk- og tonerpatroner til Samsung printerserier hos Inkpro. Vi fører begge dele og på alle vores kompatible printerpatroner har vi prisgaranti. Så skulle du mod forventning finde billigere kompatible toner- og blækpatroner til Samsung- printere på en anden webshop, tilbagebetaler vi prisforskellen uden diskussion.

Samtidig vil du oftest også opleve, at de kompatible printerpatroner vi sælger, holder længere, fordi de er fyldt helt op. Sådan er det ikke altid med de originale.

Så alt i alt er der mange fordele ved at købe kompatible printerpatroner hos os.

Kompatible printerpatroner performer lige så godt

Der er ingen grund til at tro de rygter, printerfabrikanterne udspreder om kompatible forbrugsstoffer. De kompatible blæk- og tonerpatroner vi sælger til Samsung-printere, lever fuldt og helt op til de nøjagtigheder og kvalitetskrav, Samsung stiller til deres egne forbrugsstoffer.

For vores toner- og blækpatroner produceres på fabrikker, der lever op til de samme krav, har de samme kvalitets- og produktionscertificeringer og anvender lige så topmoderne udstyr. Så du behøver ikke tro på alle de dårlige ting, producenterne fortæller dig om kompatible printerpatroner.

Højere avance skal tjene printeren hjem

Printerproducenterne er afhængige af, at de kan sælge printerpatroner, fotopapir og andre forbrugsstoffer og reservedele til deres printere med en unødvendig høj avance. Det skyldes, at de fleste printere i dag sælges på samme måde som barberskrabere og apps til din tablet eller smartphone.

Avancen på selve printeren holdes så lav, at det tit kun er forhandleren, der tjener noget på at sælge en ny printer til dig. Den øgede avance på forbrugsstoffer og reservedele vil så over printerens levetid, give producenterne en meget større avance, end de nogensinde ville kunne forsvare at tage for printeren up front.

Det gør det muligt for os, at sælge de kompatible printerpatroner billigere ved simpelthen ikke at tage den samme høje avance for dem, som printerproducenterne gør på de originale patroner.

Spørg kundeservice!

Har du spørgsmål til nogle af printerpatronerne eller svært ved at finde den rigtige, så spørg kundeservice i chat-boksen herunder, ring i åbningstiden eller send os en mail. Så skal vi nok hjælpe dig!