Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

FØDSELSDAGTILBUD
SPAR 25% PÅ ALLE KOMPATIBLE PRODUKTER

Lexmark

Hos Inkpro sælger vi både originale og kompatible blækpatroner og toner til din Lexmark printer. Vi har et stort udvalg og giver dig prisgaranti på alle vores kompatible printerpatroner. Klik dig frem til den Lexmark-printer, du har stående og konstatér ved selvsyn, hvor mange penge du sparer.

Lexmark har leveret printere til privat og erhverv siden 1991

Amerikanske Lexmark stammer fra Lexington i Kentucky og har siden 1991 leveret printere med både laser- og blækteknologi. De første år var de i tæt samarbejde med IBM, men siden IBM valgte at ophøre med hardwareproduktion, har Lexmark stået helt på egne ben og er i dag repræsenteret i over 170 lande kloden rundt.

Kompatible printerpatroner er lige så gode som de originale

Hos Inkpro sælger vi både de originale og de kompatible blæk- og tonerpatroner til din Lexmark-printer. Når du ruller ned over siden med printerpatroner, der passer til din printer, kan du næppe undgå at opdage den store prisforskel, der er mellem de kompatible og de originale.

Det skyldes ikke, at de kompatible printerpatroner er af dårligere kvalitet, sådan som printerproducenterne gerne vil have det til at se ud. Du får ikke problemer med udskrifternes tydelighed, holdbarheden eller oplever øget tilsmudsning af din printer, selv om du køber de meget billigere kompatible forbrugsstoffer, som vi sælger.

For de er produceret på fabrikker, der anvender de samme produktionsmetoder, det samme udstyr og har de samme certificeringer inden for arbejdsgange og kvalitet, som dem der producerer printerpatroner med Lexmark-logo på. Ja, rent faktisk er det manglende logo oftest den eneste måde, du kan kende en kompatibel fra en original patron.

Billige printere giver mulighed for at vi kan sælge billige kompatible printerpatroner

Nej, faktisk skyldes det konkurrencen på printermarkedet, at vi kan sælge de kompatible printerpatroner så billigt, at vi giver dig prisgaranti på alle kompatible modeller. For efterhånden en del år siden begyndte de største producenter nemlig at sætte prisen på nye printere så langt ned, at de stort set solgte dem uden anden avance, end den forhandleren fik. Derved blev de billige på markedet.

Fidusen var så, at de regnede med, at de kunne tjene avancen hjem igen ved at sælge forbrugsstofferne til printeren med en højere avance. Siden har alle været nødt til at bruge samme koncept, hvis de skulle have held til at sælge deres printere.

Det har åbnet op for, at vi kan gå ind og sælge dig kompatible printerpatroner meget billigere ved simpelthen ikke at have så høj en avance som printerproducenterne har på de originale printerpatroner.

Bemærk også, at vi giver gode mængderabatter, hvidu køber flere af den samme toner- eller blækpatron til din Lexmark. Det giver dig endnu billigere udskrifter!

Kundeservice er klar til at hjælpe

Mangler den Lexmark printer i listen, du har stående eller er du i tvivl om, hvilken printerpatron, der er den rigtige, så kontakt vores kundeservice i chatboksen eller ring eller skriv til os pr. mail.