Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

FØDSELSDAGTILBUD
SPAR 25% PÅ ALLE KOMPATIBLE PRODUKTER

Xerox

Xerox har stolte traditioner inden for printere og er især kendt for deres professionelle løsninger, der er hele digitale trykkerier i éen og samme maskine. Hos Inkpro kan du købe originale og kompatible tonere, tromler m.v. til din Xerox-printer, uanset hvor stor eller lille den er. Klik dig frem til din model i oversigten herunder og se, hvilke forbrugsstoffer og sliddele vi kan levere.

Xerox har spillet en væsentlig rolle for udviklingen af computeren, som vi kender den i dag. De var de første til at præsentere en grafisk brugergrænseflade og de første, der tog digitaltryk alvorligt. Siden 1970'erne har de således produceret full-size trykkerier, der først virkede som kopimaskiner og som senere omfavnede de muligheder desktop publishing og digital tryk gav for brugertilpassede trykløsninger.

Kompatible eller originale tonerpatroner - hvad skal jeg vælge?

Til flere af Xerox printere fører vi både kompatible og originale tonerpatroner. Som du kan se, er der en væsentlig prisforskel. Den skyldes i høj grad, at Xerox, ligesom alle andre printerproducenter, holder en meget høj avance på deres originale forbrugsstoffer, især på deres low-end printere, der ikke sælges med en fast service- og leasingaftale, sådan som deres store Document Centre gør.

Low-end printerne sælges i fri handel og her er de nødt til at indordne deres udsalgspris efter den gældende forretningsmodel på printermarkedet. Det betyder, at de sælger printeren næsten uden anden avance, end den forhandlere får for at sælge den til dig.

Derefter forventer de så, at tjene pengene ind på at sælge dig forbrugsstoffer til printeren med en uhørt høj avance. Avancen er så høj, at vi kan sælge dig kompatible kvalitetstonere langt billigere.

Kompatible tonerpatroner er billige hos os - med garanti!

Vores kompatible tonerpatroner produceres på fabrikker, der har de samme kvalitets- og produktionscertificeringer, som Xerox egne fabrikker. De kan producere tonerkassetter, toner og teknologien i tonerpatronerne med samme præcision og nøjagtighed som de originale.

Så selv om det er en kompatibel tonerpatron, du sætter i din Xerox-printer, får du den samme knivskarpe udskrift, samme holdbarhed på udskriften og lige så lille en tilsmudsning af printeren, som hvis du havde købt en original toner.

Naturligvis giver vi også prisgaranti på alle kompatible tonerpatroner til de Xerox-modeller, vi kan levere kompatible tonere til. Det vil sige at vi refunderer prisforskellen, hvis du kan finde en anden webshop, der sælger kompatible Xerox- tonere billigere end os.

Spørg efter det, du ikke kan finde

Kan du ikke finde en toner til netop din Xerox-printer eller er du i tvivl om, hvilken toner du skal vælge, så kontakt vores kundesupport i chat-boxen, pr. telefon i åbningstiden eller pr. mail.