Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Epson

Inkpro har et stort udvalg af blækpatroner, toner, etiketter og farvebånd til Epson printere og vi har altid lave priser. Vi har både originale og kompatible blækpatroner, så uanset hvilken model Epson-printer du har stående og næsten uanset hvor gammel den er, kan du finde de rigtige forbrugsstoffer til den ved at klikke dig frem til den pågældende model ved hjælp af knapperne herunder.

Prisgaranti på vores Epson blækpatroner

Det med den billige pris mener vi alvorligt! Finder du den samme type printerpatroner billigere andre steder på nettet eller i en butik, indsender du bare dokumentation på prisen, så refunderer vi differencen uden diskussion. Læs alt om vores prisgaranti her! Som om det ikke er nok at være billige, giver vi oftest også gode mængderabatter, hvis du køber flere af den samme printerpatron. Det sparer dig for ekstra forsendelsesomkostninger.

Lidt om Epson printeren

Epson er en af verdens ældste printerproducenter. De har været med lige siden matrixprinterens dage. Her var det små nåle, der slog ind på et farvebånd, som dannede bogstaverne i udskrifterne. Disse printere kunne spytte metervis af papir ud med tekst på i løbet af ingen tid, men var utroligt dårlige til at udskrive billeder og illustrationer. Epson var dog ikke sene til at følge trop med laser- og blækprintere, da de kom frem. Men de fremstiller som en af de eneste printerproducenter, stadig matrixprintere den dag i dag. De er nemlig stadig ubesejrede i hurtig tekstudskrivning.

Hvorfor er jeres printerpatroner så billige?

Lige som alle de andre printerproducenter, sælger Epson deres printere med lav eller slet ingen avance overhovedet. Det skyldes den vanvittigt hårde konkurrence, der er på printermarkedet. Til gengæld håber Epson så på, at de kan tjene den manglende fortjeneste ind over tid, ved at sælge printerpatroner, papir og andre forbrugsstoffer til printerne med ekstra høj avance. Men ved at købe kompatible printerpatroner fra Inkpro kan du undgå at betale for meget for printerpatronerne til din Epson-printer. De er fremstillet efter de helt samme specifikationer og med samme nøjagtighed, som de originale og selv om printerproducenterne advarer mod at bruge dem, så giver de kompatible printerpatroner vi sælger, hverken dårligere udskrifter, øget tilsmudsning af printeren eller har kortere levetid. Den eneste forskel er, at der ikke er noget Epson-logo på og at de er til at betale!

Få flere udskrifter til billigere penge

Samtidig fylder vi printerpatronerne helt op. Mange af printerproducenterne kommer nemlig ikke nødvendigvis lige så meget blæk eller toner i patronerne, som der er plads til. Så kan de hurtigere tjene den mistede avance ind. Så når du køber kompatible printerpatroner til din Epson-printer, vil du opleve, at der er længere mellem du skal skifte patron. Så alt i alt er en kompatibel printerpatron et rigtigt godt valg for dig og din pengepung.