Find alle produkter til din printer hér

1
Søg / Vælg mærke
Serie
2
Model
3

Dymo tape & labels

Dymo labels & tape

Dymo er nok verdens mest kendte varemærke for printere til labels og tape. Siden de berømte Dymo tape indtog verden i 1970'erne har de været favoritten inden for mærkning. Hos Inkpro sælger vi både originale og kompatible Dymo labels og tape. Klik på din Dymo labelmaskine-model i listen herunder og find det tape- eller labelprodukt, du har brug for.

Dymo revolutionerede markedet for mærkning

Dymo revolutionerede markedet for mærkning og gjorde det muligt for enhver, at sætte læselige mærkater på hængemapper, skuffer, hyldeforkanter og andre steder, hvor der tidligere kun var mulighed for enten at sætte en håndskrevet, maskinskrevet eller særligt udstanset eller graveret mærkat på. Tilmed kostede de originale Dymo maskiner ikke alverden. Så de blev hurtigt populære. Teknologien var simpel. Et stort drejehul med bogstaver og tegn gjorde det muligt at vælge de enkelte bogstaver og stanse dem ud i en selvklæbende plaststimmel. Det betød så desværre, at du kun havde en skrifttype og - størrelse at skrive med, og du var nødt til at kassere hele strimlen, hvis du skrev forkert.

I dag er Dymo digital

Den næste store revolution kom, da Dymo som de første i verden udsendte en elektronisk udgave af Dymo labelmaskine. Med den kunne du redigere i dine tekster og udskrive i flere forskellige tegnstørrelser og skrifttyper. I løbet af kort tid sendte den nye printer den gamle tang på pension. De Dymo tape og labels vi sælger, er alle til de moderne Dymo maskiner. De findes i både håndholdte og stationære udgaver. De stationære kan oftest udskrive hele labels, både dem du sætter på pakker og vandfaste, der kan sætte på f.eks. maskiner med instruktioner om, hvordan maskinen betjenes.

Hvorfor er jeres kompatible Dymo labels og tape så meget billigere end de originale

Når du kigger på listen med kompatible og originale forbrugsvarer til en Dymo label printer, undgår du næppe at bemærke, hvor meget billigere de kompatible labels og tape er. Prisforskellen bunder ikke i kvalitetsforskel. De kompatible produkter vi sælger, er produceret efter de samme specifikationer og de samme standarder på fabrikker, der har de samme kvalitetscertificeringer og anvender den samme produktionsteknologi, som dem der producerer de originale label og tapes. Den lave pris på de kompatible forbrugsvarer skyldes i stedet, at Dymo sælger deres printere med en meget lav avance, for at være konkurrencedygtige med Brother og andre producenter af tape- og labelprintere. Den manglende avance satser Dymo så på at få hjem, ved at sælge de originale labels og tape med en højere avance end nødvendigt. Det åbner op for, at vi kan sælge kompatible produkter til en lavere pris. Køber du dine kompatible Dymo tape og labels hos os giver vi dig samtidig prisgaranti. Kan du finde kompatible tape og labels til Dymo billigere andre steder, matcher vi prisen.