Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

OKI MB

OKI MB er en serie multifunktionsprintere fra OKI, der er lidt specielle, fordi de kun kan udskrive i sort/hvid, hvor andre multifunktionsprintere udskriver i farve. Hos Inkpro sælger vi både kompatible og originale tonere til OKI MB. Så klik på den model i listen, som du har stående og se straks, hvor meget du kan spare på at købe vores kompatible kvalitetstonere. Det gør 95 % af vores kunder!

Multifunktionsprintere er ganske populære, fordi de ud over at udskrive, også kan kopiere, scanne og faxe. Kan du nøjes med sort/hvide udskrifter, giver OKI MB dig muligheden for at scanne i fuld farve og skrive ud og kopiere i sort/hvid. Det er en væsentlig mere prisbillige løsning, hvis du alligevel kun sjældent har brug for farveudskrifter og kopier, f.eks. fordi du arbejder som advokat, revisor eller lignende. Så slipper du for at skulle købe dyre farvetoner, som du måske alligevel aldrig får brugt.

Vælg den mest økonomiske løsning

Har du valgt en OKI MB multifunktionsmaskine, er du allerede sporet ind på at finde den mest økonomiske løsning på dit udskriftsbehov. Så hvorfor ikke gå hele vejen og skær udskriftsbudgettet helt ind til benet ved at købe vores billige, kompatible kvalitetstoner, som du ovenikøbet får prisgaranti på!.

Samtidig får du en toner og tonerpatron, der ikke lader den originale noget tilbage. Vi har nøje udvalgt nogle af verdens mest avancerede producenter af tonerpatroner, der i princippet lige så godt kunne producere den toner, der er udstyret med et OKI-logo.

Slip for at betale for dyr forretningsmodel

Vælger du vores kompatible kvalitetstoner, slipper du samtidig for at skulle understøtte en helt vanvittig forretningsmodel, hvor man sælger nye printere stort set uden avance for derefter at tjene styrtende på at sælge tonerpatroner og andre forbrugsstoffer med en kolossal fortjeneste.

Det er smart nok for printerproducenterne, for så tjener de på deres printere, lige så længe de er i brug. Men det er skidt for din pengepung, fordi du betaler alt for meget for en vare, du kan få billigere hos os.

Så ved at købe kompatible kvalitetstonere hos os til din OKI MB, kommer du kun til at betale det, tonerpatronerne reelt skulle have kostet, hvis de var blevet solgt på normale markedsvilkår.

Prisforskellen skyldes udelukkende, at vi tager en væsentlig lavere avance. Vi har jo ingen printer, vi skal have tjent hjem.