Tips og tricks

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål.
Klik på en af hovedkategorierne herunder.
Finder du ikke svaret på netop dit spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at
kontakte os på tlf. 38116070 eller via email: kundeservice@inkpro.dk

Kundeservice

Undgå printeropdateringer

Fra tid til anden kan din printer modtage firmwareopdateringer fra producenten. Tit er de designet til at deaktivere chippen, som bruges på kompatible patroner.
Hvis du bruger kompatible patroner og ingen problemer har med din printer, kan du afvise firmwareopdateringen, når computeren beder dig om at opdatere. Før du accepterer enhver firmware eller software opdatering i almindelighed, så sørg for at du forstår, hvad opdateringens formål er og om det er risikoen værd at opdatere. Nogle drivere er konfigureret til automatisk at installere opdateringerne uden at spørge dig. Sørg for at ændre indstillingerne til altid at spørge dig, før du udfører eventuelle firmwareopdateringer.
For eksempel gør en ny firmware-opdatering til nogle printere, at mange kompatible patroner er ubrugelige hvis printeren har fået en opdatering. Hvis du bruger en sådan printer og gerne vil fortsætte med at bruge kompatible patroner, så undgå at installere eventuelle firmwareopdateringer på din computer.


Undlad at købe printere med enkelte tri-color patroner

Når en farve løber tør, stopper patronen med at printe, selv om der er masser af blæk tilbage i de to andre kamre. Køb en printer med en separat patron for hver farve.


Køb fabriksnye kompatible patroner

Her på Inkpro.dk kan du spare op til 90%.


Udskriver du oftest sort-hvid dokumenter?

Så køb en laserprinter, som bruger toner. De varer meget længere end blæk. Besparelsen er enorm.