Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Samsung Xpress

Samsung Xpress er en multifunktionsmaskine, der udover at producere udskrifter med laserteknologi, også kan scanne, kopiere og faxe. Som altid sælger vi både originale og kompatible printerpatroner til Samsung Xpress hos Inkpro. Så kan du ved selvsyn se den reelle besparelse på, at vælge vores kompatible kvalitetstonere til din Xpress-printer. Bare klik i listen på den Xpress-model, du har stående.

Du har sikkert allerede et eller flere Samsung produkter derhjemme. Højst sandsynligvis et tv, en computerskærm eller en Android-mobil. Det er produkter, det Sydkoreanske konglomerat er verdenskendt for.


Men faktisk har de også en meget stor og veludviklet serie af printere, der i alt ubemærkethed har fundet vej til mange danske kontorer og private husholdninger. En af disse er Samsung Xpress, der er en fantastisk god multifunktionsmaskine, der ud over at skrive ud i meget flotte og naturtro farver, også kan scanne, kopiere og for den sags skyld sende en fax, hvis du nogensinde skulle få brug for det.

Derudover har enkelte af modellerne kortlæser og skærm indbygget, så du kan udskrive billeder uden at skulle bruge en computer, ligesom de nyeste modeller er udstyret med den såkaldte Near Field- teknologi, der giver mulighed for trådløs overførsel af data enten via WiFi, AirPrint, Bluetooth eller andre trådløse teknologier.

Prisbillige printere giver dyre tonerpatroner

Prismæssigt ligger Samsung Xpress-printere pænt i den lavere ende af prisskalaen, hvor du også finder printere fra alle de andre store printerproducenter. Konkurrencen er nemlig skarp og oftest sælges printerne uden stort set anden fortjeneste end den, forhandleren får for at sælge dem.

Det skyldes selvfølgelig, at printerproducenterne vil være billige i forhold til konkurrenterne. Ikke bare for at sælge flere printere end konkurrenterne, men fordi hver solgt printer er en ren guldgrube for producenterne, når først den er solgt.

Når du køber originale tonerpatroner, kommer du til at bløde kassen for dem. De sælges til en voldsom overpris, så printerproducenterne kan få tjent den manglende avance, og mere til, ind på den billige printer de har solgt dig.

Billige kompatible tonerpatroner i topkvalitet

Køber du i stedet de kompatible tonerpatroner, vi sælger hos Inkpro, får du et kvalitetsprodukt, der er produceret på nogle af verdens mest avancerede fabrikker på området. Deres produktionsudstyr og kvalitetscertificeringer er helt i top. Ja, faktisk kunne de lige så godt have leveret de tonerpatroner, der sælges med Samsung logo på.

Prisforskellen bunder i det faktum, at vi sælger printerpatronerne med en mere almindelig avance. Det betyder, at du kan skære mellem 50-70% af prisen på dine tonerpatroner. Så det er ikke overraskende, at 95% af vores kunder køber de kompatible tonerpatroner.

Vælger du at følge deres eksempel, giver vi dig samtidig prisgaranti.