Samsung SL

SL

Samsung SL er en højhastigheds laserprinter med en opløsning på helt op til 1200 dpi. Printeren fås både som monokrom- og farveprinter. Som en af de eneste webshops herhjemme sælger vi både originale og kompatible kvalitetstonere til Samsung SL-printerne. Det gør det ekstra nemt for dig, at finde en billig løsning. Bare klik på den model i listen, som I har stående.

Samsung er et Sydkoreansk konglomerat, der herhjemme nok er mest kendt for deres Galaxy Android mobiler, flotte fjernsyn og deres ultraseje, buede computermonitorer. Men lige som Samsung leverer rigtig lækre produkter af høj kvalitet i disse kategorier, har de også uhørt gode printere.


Samsung SL-serien kan fås både som monokrome printere, der kun kan skrive ud i sort/hvid og som farveprintere, der kan levere flotte og detaljerede udskrifter i en meget høj opløsning. Flere af printerne kører således med hele 1200 dpi og kan komme helt op på 4800 dpi interpoleret. Det vil sige, at du for alvor kan få detaljerede og yderst naturtro udskrifter fra denne serie printere.

Høj opløsning stiller højere krav til tonerpatronerne

Derfor er det ikke overraskende, at de originale tonerpatroner koster så meget. Den høje opløsning må jo selvsagt stille ekstra høje krav til præcisionen af tonerkassetten og kvaliteten af tonerpulveret.

Overraskende er det derimod, at de kompatible printerpatroner vi sælger, kun koster 50-70% af, hvad de originale gør! Hvordan kan det lade sig gøre, at sælge dem så billigt, uden at det gå ud over udskriftskvaliteten?

Høj pris på originale tonerpatroner skyldes lav pris på printeren fra ny

Ganske simpelt ved at tjene mindre på printerpatronerne! For selv om de kompatible printerpatroner, vi sælger hos Inkpro, er produceret på nogle af verdens mest avancerede fabrikker, tager vi ikke nær så stor en fortjeneste på dem, som Samsung gør på de originale. Det selvom vores leverandører i princippet lige så godt kunne have leveret de originale patroner, som Samsung sælger med deres logo på.

Samsung er nemlig fanget i den samme forretningsmodel, som alle andre printerproducenter. De sælger deres printere stort set uden nogen form for fortjeneste. Til gengæld forventer de at tjene meget mere på at sælge tonerpatroner, specialpapir og lignende med en vanvittig høj fortjeneste.

Kompatibel kvalitetstonere til spotpris

Men da vi ikke skal tjene nogen printer ind, kan vi tillade os at sælge tonerpatroner til din Samsung SL printer til den pris, den reelt set burde koste.

Det giver dig en gevaldig besparelse på dine udskrifter, hvorfor 95% af vores kunder også vælger at købe vores kompatible kvalitetstonere. Hvorfor dog betale for meget?