Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Samsung CLX

Samsung CLX er en af de mange printere, Sydkoreanske Samsung har i deres produktsortiment. Det gamle, hæderskronede konglomerat er nok ellers mest kendt for deres Android-mobiler og fantastisk flotte og knivskarpe computerskærme og fjernsyn.


Samsung startede tilbage i 1938 som et handelsselskab, der har vokset sig store inden for mange forskellige brancher og har i dag fabrikker og forskningslaboratorier over hele verden.

Deres printere er nok mindre kendt, selvom de kvalitets- og performancemæssigt er lige så gode som Canon, HP og de andre kendte mærker. Printerudvalget omfatter både blæk- og laserprintere, og her tilhører multifunktionsmaskinen Samsung CLX den sidstnævnte kategori. Udover at producere flotte udskrifter, kan maskinen scanne, kopiere og visse modeller har også indbygget mulighed for at sende fax.

Du får meget printer for pengene med en Samsung CLX

Prismæssigt ligger Samsungs printerserier i den billige ende af spektret. Det kan synes uforståeligt, når man ser på, hvor flotte og farveægte udskrifter printeren leverer. Men hånden på hjertet, alle andre printerproducenter sælger deres printere lige så billigt.

Det skyldes ikke, at de kan producere printerne specielt billigt. Både Samsung og de andre printerproducenter har nemlig valgt at sælge deres printere stort set uden anden avance, end den de skal give til forhandlerne. Derved håber de på at kunne kapre kunder fra de andre producenter.

Så konkurrencen er hård på markedet og det med god grund. For når først printeren er solgt, kan producenten tjene den manglende fortjeneste ind mange gange over printerens levetid, ved at sælge tonerpatroner og andre forbrugsstoffer til printeren med en vanvittig høj avance.

Derved kan hver eneste solgte printer generere en pæn fast indtægt til producenten lige så længe, den er i brug. Så det er ikke underligt, at de alle sammen forsøger at være billige med de nye printere.

Køb tonere til din Samsung CLX til den pris den koster

Vil du undgå at betale den form for afdrag på din printer, kan du i stedet vælge at købe vores kompatible kvalitetstonere. De er produceret på fabrikker, der lige så godt kunne have leveret toner til Samsung. For produktionsudstyret og kvalitetscertificeringerne er i top.

Da vi kun tager en helt almindelig avance på vores kompatiblekvalitetstoner, kan vi sælge den mellem 50 og 70 % billigere end den såkaldt originale med Samsung-logo på. Tilmed giver vi prisgaranti på vores kompatible Samsung CLX-tonere, så ved at købe Samsung CLX-tonere hos os, kan du skære prisen på dine farveudskrifter helt ind til benet! Hvorfor dog betale for meget?