Samsung CLP

CLP

Samsung CLP er en serie farvelaserprintere fra Samsung til brug derhjemme eller på det mindre kontor. Inkpro sælger både originale og kompatible kvalitetstonere til printerne i denne serie. Klik ind på din model i listen herunder og se straks, hvor meget du kan spare på at købe kompatible lasertonere til din Samsung CLP printer hos os.

Sydkoreanske Samsung er et multinational konglomerat med hovedkvarter i Samsung Town, der er en hel bydel i hovedstaden Seoul. Firmaet blev startet som et handelsselskab i 1938. De er især store på forbrugselektronik, men også repræsenteret på flere andre markeder og har i dag fabrikker, forskningslaboratorier og andre afdelinger spredt over hele kloden.


Mest kendt herhjemme er de nok for deres populære Android-mobiltelefoner, computerskærme og fjernsyn. Men de har også et meget bredt repertoire af printere og her er Samsung CLP-serien deres laserprintere til private og mindre kontorer.

Samsung printere er billige, lige som alle andre

Lige som alle andre printerproducenter, sælger Samsung deres printere til stort set kostpris. Det betyder, at du kan få dig en farvelaserprinter til stort set ingen penge.

Men den billige anskaffelsespris smitter af på prisen på de forbrugsstoffer, printeren skal bruge. Her anvender de fleste Samsung CLP-printere et tonersystem, der ikke anvender den traditionelle lasertoner kassette, men nærmere er en slags refill med toner i, der sættes i printeren i stedet. En rigtig patron.

Uanset den noget enklere konstruktion, koster toneren stadig kassen, for ved at sælge toner og andre såkaldt originale forbrugsstoffer med en tårnhøj avance, kan Samsung tjene det manglende hjem mange gang i løbet af printerens levetid – ganske som alle de andre printerfabrikanter.

Skær toppen af prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten

Det er derfor, vi kan sælge kompatible tonerpatroner til din Samsung CLP-printer meget billigere end hvis der havde været et Samsung-logo på toneren. Ved at tage en mere almindelig avance for vores toner, kan du hurtigt spare fra 50 til 70 % af prisen i forhold til de originale tonerpatroner.

De originale tonere er på ingen måde bedre end vores kompatible, selvom man skulle tro det med den prisforskel. Voees kompatible tonerpatroner produceres hos nøje udvalgte producenter, der anvender noget af det mest avancerede produktionsudstyr i verden. De kunne i princippet lige så godt selv have produceret toner for Samsung.

Så i praksis er der kun det manglende Samsung-logo og den meget lavere pris til forskel på vores kompatible tonerpatroner. Udskrifterne er lige så præcise, farveægte og langtidsholdbare!

Vi har prisgaranti på tonerpatroner til Samsung

Som om det ikke er nok, at du kan spare 50 til 70 % på prisen giver vi dig også prisgaranti på vores kompatible Samsung CLP-tonere. Det kan du læse mere om her.