Find alle produkter til din printer hér

1
Søg / Vælg mærke
Serie
2
Model
3

Printere

Står du og mangler en ny printer? Inkpro har det, du skal bruge til print, scanning og kopiering hjemme eller på kontoret.

Det er vigtigt at starte med at afdække dit behov, når du skal vælge printer.

Blækprinter

En blækprinter (som også kaldes inkjet printer) er den type printer, som de fleste kender. Den er det oplagte valg til hjemmekontoret, hvor behovet for udskrift ikke er så stort som i en virksomhed. En blækprinter - også kaldet en inkjetprinter - printer ved at skyde små dråber blæk ud på papiret. En blækprinter laver knivskarpe udskrifter og er velegnet til print af farver og billeder.

Hvis du printer mange billeder, kan du overveje en model, hvor du kan printe direkte fra din smartphone eller en cloud-lagringstjeneste. Indkøbsprisen for en blækprinter er ofte ret lav, så alle kan være med. Prisen pr. udskrevet side ender dog i et højere leje end ved en laserprinter, fordi blækket er forholdsvis dyrt. Blækprinteren er generelt god, hvis du kan nøjes med at printe i mindre hyppig grad eller gerne vil bruge den som din egen personlige fotoprinter.

Laserprinter

En laserprinter egner sig til dig, der skal udskrive mange tekstdokumenter med høj hastighed. Af den årsag er laserprinteren ofte et oplagt valg til virksomheder, kontorer, uddannelsesinstitutioner og lignende.

En af de største forskelle på blækprintere og laserprintere er den måde, som farven påføres papiret på. En laserprinter bruger toner, som til forskel fra blæk er en tør substans. Tonerstøvet påføres papiret ved hjælp af en laser. Lige inden papiret skydes ud af din laserprinter, varmes papir og tonerstøv op, så toneren brænder sig fast på papiret. En tonerpatron har typisk en kapacitet på op til 3000 print og er således billigere i drift end en blækpatron. Laserprinteren er dog noget dyrere i indkøb sammenlignet med en blækprinter, så du skal gøre op med dig selv, hvor stort dit behov er.

Mobilprinter

Mobilprintere er særligt anvendelige til dig, der skal printe knivskarpe papirer, mens du er på farten. En mobilprinter fylder ikke mere end den kan være i en taske, og den kan også nemt installeres i bilen. Mobilprintere kan printe tilbud, fakturaer og andre rapporter direkte fra din smartphone eller tablet ved hjælp af bluetooth eller USB. Nogle modeller har også indbygget WIFI. Perfekt til dig med en ‘rullende’ arbejdsplads.

Labelprinter

Hos Inkpro kan du også finde labelprintere til ethvert behov. De billigste er de håndholdte labelprintere, hvor du indtaster direkte på printeren. Men er dit behov større, kan du med fordel købe en af de professionelle etiketprintere, som er kompatible med din PC eller Mac. Med en etiketprinter kan du hurtigt og effektivt printe professionelle labels til kuverter, pakker og forsendelser.

 1. Andet blækpatron

 2. Epson WorkForce WF-2010W + Alternativ til Epson 16XL multipack
  Epson WorkForce WF-2010W + Alternativ til Epson 16XL multipack
  Sort
  CMYK
  3350 sider / 56 ml. / 0,21 kr. pr. side
  Lagerstatus: På lager - Levering 1 - 2 hverdage
  711 kr.
  (inkl. moms)