Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

OKI ES

OKI ES er en række laserprintere og multifunktionsmaskiner, der udover selve printerne også omfatter et dokumenthåndteringssystem, der gør det muligt at flytte udskriftsopgaverne rundt mellem de forskellige OKI-maskiner i virksomheden. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få kompatible tonerpatroner til serien. Som altid sælger vi både originale og kompatible udgaver til de fleste af de printere, der står i listen herunder. Klik ind og se prisforskellen med det samme!

OKI Executive Serie, eller bare OKI ES-serien, er en komplet serie af laserprintere, der består af monokrome, farve- og multifunktionslaserprintere. Har I flere forskellige OKI Executive laserprintere i firmaet, kan det tilhørende online dokumenthåndteringssystem flytte din printopgave hen på den printer, der giver den mest økonomiske udskrift. På den måde kan systemet f.eks. flytte din sort/hvide udskriftsopgave hen på en monokrom printer frem for at udskrive den på den meget dyrere farvelaserprinter.


Endvidere findes der flere fordele ved Executive-serien. F.eks. kan du begrænse muligheden for at udskrive i farver på farveprinteren og sørge for at OKI automatisk fremsender tonerpatroner efterhånden, som de kan se, at jeres printere er ved at have brugt toneren.

Undgå at betale for meget for jeres udskrifter

Det er dog ikke en absolut nødvendighed at være tilmeldt sidstnævnte tjeneste for at bruge Executivesystemet og det skal du være glad for. For lige som til alle andre printere, så findes der et væsentligt billigere alternativ til de dyre originale printerpatroner.

Vælger I således at købe kompatible kvalitetstonere fra Inkpro til jeres OKI Executive-printere, kan I nemt skære mellem 50 og 70 % af virksomhedens printerudgifter uden at skulle være stavnsbundet til at købe originale forbrugsstoffer.

Kompatibel kvalitetstonere fra certificerede producenter

Det kan du trygt gøre, for hos Inkpro har vi udvalgt nogle af verdens mest avancerede producenter af tonerpatroner som leverandører af vores OKI Executive-tonere. De benytter sig af højteknologisk produktionsudstyr og har kvalitetscertificeringer på højde med, eller bedre end de fabrikker, der leverer tonere til OKI.

Prisforskellen opstår udelukkende fordi vi hos Inkpro ikke behøver tage den samme høje avance for tonerpatroner, som OKI selv er tvunget til.

Prisforskellen skyldes vanvittig forretningsmodel

Ligesom for alle andre printerproducenter er OKI fanget i en forretningsmodel, hvor man sælger printerne billigt og i stedet tjener pengene ved at sælge tonerpatroner, tromler og andre forbrugsstoffer til printerne med en vanvittig høj fortjeneste.

Ved at sælge tonerpatroner til OKI Executive med en mere anstændig avance, kan vi derfor tilbyde dig et produkt, der kvalitetsmæssigt giver udskrifter i samme høje kvalitet og med samme holdbarhed, til en brøkdel af prisen af de originale forbrugsstoffer.

Samtidig kan vi tilbyde dig gode mængderabatter og prisgaranti på kompatible printerpatroner, der sikrer dig pengene tilbage, hvis du mod forventning skulle finde kompatible OKI Executive printerpatroner billigere andre steder herhjemme.

Så køb kompatible kvalitetstonere hos Inkpro! Det er dumt at betale for meget.