OKI B

B

OKI B er en serie af monokrome laserprintere fra japanske OKI. Hos Inkpro kan du købe både originale og kompatible kvalitetstonere til modellerne i OKI B-serien. Bare klik på den model i listen, du har stående. Så kan du se, hvor meget du sparer på at købe vores billige kompatible kvalitetstonere til din OKI B printer

OKI startede helt tilbage i 1874 med at producere telegrafudstyr og var de første i Japan, der allerede i 1881 kunne levere en telefonlignede enhed, der gjorde det muligt at tale via telegraflinjerne. Året efter lanceredes firmaets første printer. Det var nærmere en form for fjernskriver, der kunne tyde morsekode og skrive den som bogstaver på en papirstrimmel. Så printerteknologi har været en kendt del af OKI's produktportefølje i 135 år! Slå den HP og Canon!


Ikke overraskende var OKI nogle af de første, der kunne levere faxmaskiner i midten af 1970'erne. De var rent prismæssigt så billige, at de var til at komme i nærheden for mindre firmaer. Ikke overraskende var OKI også først ude med en faxmaskine, der kunne skrive ud på almindeligt papir. Det skete i 1984!

Op gennem 1980'erne var OKI også store på nåleprintere. Deres Microline-serie af printere var kendt for at være blandt de billigste på markedet og serien blev udvidet med en række Microline-laserprintere, der var først med 300 dpi udskrifter og Postscript.

Det er DNA'et fra denne stolte serie at printere, der er ført videre i OKI B printerne, der lige som datidens laserprintere og faxmaskiner kun kan udskrive i sort/hvid.

Hvorfor koster jeres kompatible OKI B-tonere så lidt?

Men ingen laserprinter uden toner og den er dyr. I hvert fald hvis den skal være original. Det er straks en helt anden sag, hvis toneren er af den såkaldt kompatible type. Det er tonerpatroner, der ligner de originale på en prik.

I vores tilfælde er de produceret på fabrikker, der anvender et lige så avanceret produktionsapparat og har lige så flotte kvalitetscertificeringer, som de fabrikker der producerer for OKI. Ja, faktisk kunne de fabrikker, vi køber ind hos, lige så godt have leveret den toner, der har OKI-logo på.

Så kvaliteten er ikke årsagen til, at vores kompatible OKI B-tonerpatroner er billigere.

Skør forretningsmodel sender tonerpriserne på himmelflugt

Næ, hunden ligger begravet i den forretningsmodel, de sælger printerne efter. Her handler det om at sælge printeren så billigt som muligt, så den bliver valgt frem for konkurrenternes. Derfor sælges de stort set uden avance.

Derefter kan printerproducenterne tjene den manglende avance ind mange gange hen over printerens levetid, ved at sælge tonerpatroner til voldsom overpris.

Det ville være en indbringende forretning for dem, hvis ikke Inkpro solgte kompatible kvalitetstonere med en mere normal avance. For årsagen til prisforskellen er udelukkende, at vi sælger den kompatible toner til den pris, den reelt set burde koste efter almindelige standarder.

Så køb kompatibel OKI B toner hos Inkpro. Hvorfor dog betale for meget?