Lexmark X

X

Lexmark X er en serie af både blæk- og laserprintere fra Lexmark. Printerne fås i både farve- og sort/hvid-udgaver. Her på siden har vi samlet et overblik over de forskellige Lexmark X- modeller, som vi sælger både originale og kompatible printerpatroner til. Klik på den model i listen du har stående og se straks, hvor meget du kan spare på at købe kompatible kvalitetspatroner fra Inkpro.

Lexmark X serien indeholder både laser- og blækprintere. Du kan kende forskel på hvilken teknologi printerne bruger til at skrive ud med ud fra model-nummeret. De treciftrede X-printere anvender laserteknologi og de firecifrede kører med blæk.


Inden for begge teknologier kan du få både farve- og sort/hvide X-printere. På blæksiden anvender stort set alle farvemodellerne kun to patroner, en sort og en med de tre farver i. Det er de fleste andre printerproducenter gået bort fra for mange år siden, da du som regel ender med at smide en halvfyldt farvepatron ud, når først den ene af farverne er brugt op.

Dyr original eller billig kompatibel, hvad skal jeg vælge?

Hos Inkpro forhandler vi både originale og kompatible printerpatroner. Derved står du over for valget om, hvorvidt du skal købe den dyrere originale eller den billigere kompatible printerpatron.

Skal du vælge ud fra, hvad vores andre kunder gør, bør du vælge den kompatible. Det gør 95 % af kunderne nemlig, for den eneste forskel på de to typer printerpatroner er kun prisen. Kvalitet, tolerancer og udskriftskvalitet er den samme!

Hos Inkpro har vi gjort os umage for at finde en række leverandører af kompatible printerpatroner, der reelt set lige så godt kunne levere de originale printerpatroner til Lexmark. Maskinpark, teknologi og certificeringer er nemlig de samme.

Prisforskellen skyldes forretningsmodellen

Prisforskellen skyldes udelukkende den fortjeneste, printerpatronerne bliver solgt med. De originale sælges med en tårnhøj fortjeneste, fordi Lexmark, ligesom alle andre printerproducenter, sælger deres printere stort set uden avance.

Det gør de naturligvis med den lumske bagtanke, at hver solgt printer kommer til at generere kassen i fortjeneste på forbrugsstofferne hen over hele printerens levetid. Det er jo meget smartere end kun at tjene pengene her og nu, når man sælger printeren.

Vi spænder ben for kunstigt høje priser på blæk og toner

Ved at sælge kompatible kvalitetsprinterpatroner med en mere normal fortjeneste, spænder vi så at sige ben for printerproducenternes forretningsmodel. Gør du som 95 % af vores andre kunder, kan du derfor skære en god bid af prisen på dine udskrifter.

Tilmed sælger vi oftest vores kompatible printerpatroner med gode mængderabatter og så giver vi dig yderligere prisgaranti på vores kompatible printerpatroner!

Så hvorfor dog ikke gøre som 95% af vore kunder og købe de kompatible printerpatroner til din Lexmark X-printer) Det er da dumt at betale for meget, ikk?