Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

Lexmark CX

Lexmark-navnet dukkede først op på printermarkedet i 1991, selv om de i flere år før den tid havde produceret printere for IBM. Det blev de ved med helt frem til IBM holdt op med at sælge hardware i eget navn, men Lexmark var det første at firmaerne bag IBM's produkter, der begyndte at markedsføre sig under deres eget navn.


Firmaet har navn efter byen Lexington i den amerikanske delstart Kentucky og producerer udover printere også hardware til bank-, sundheds- og uddannelsessektoren, samt kasse- og andre løsninger til detailbranchen.

Lexmark CX - en schweitzerkniv af en printer

Lexmark CX er en af Lexmarks nyere printerserier. Her er tale om en såkaldt multifunktionsmaskine, der ud over at producere nogle utroligt flotte farveudskrifter også kan kopiere og scanne i farver. Printeren har ingen USB-indgang, men fungerer via trådløst netværk eller netværkskabel.

At printermodellen er af nyere dato afsløres af, at den tidligere obligatoriske faxdel er sendt på pension og at netkortet i maskinen understøtter den nye IPv6 protokol, der vel i snart 20 år har været udråbt som fremtiden uden rigtigt at blive det.

Hvorfor sælger I både originale og kompatible tonere til Lexmark CX?

Undrer du dig over, at vi sælger både originale og kompatible tonere til din Lexmark CX-printer? Det er der mange der gør, indtil de finder ud af, at det gør det meget nemmere for dem at se, hvor mange penge de kan spare på at købe vores kompatible kvalitetstonere til deres printer frem for den dyre originale.

95 % af vores kunder vælger nemlig at købe vores kompatible model, fordi de ved, at den er produceret af nogle af verdens mest avancerede producenter af tonerpatroner. De anvender det mest moderne produktionsudstyr og har alle de højeste kvalitetscertificeringer. Så de kunne i princippet lige så godt have produceret tonere til Lexmark.

Men hvorfor dog sælge kvalitet så billigt?

Når nu vores tonerkassetter er lige så gode som de originale, hvorfor tager vi så ikke noget mere for dem? Det gør vi ikke af den simple årsag, at vi ikke vil være det bekendt. Hos os koster en tonerpatron nemlig det, den reelt set burde gøre, hvis det ikke var fordi printerproducenterne var fanget i en helt vanvittig forretningsmodel.

De sælger nemlig printerne stort set uden avance og sælger så tonerpatronerne med en urimelig høj fortjeneste. Det sikrer, at de får en fast indtjening på hver eneste solgt printer i hele printerens levetid. Så jo flere printere, de kan lange billigt over disken, jo bedre.