Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

HP PSC

HP PSC er en serie af kompakte multifunktionsmaskiner fra Hewlett-Packard, der både kan printe, scanne og kopiere. Printerne anvender blæk og skriver ud i farve. Hos Inkpro kan du købe både originale og kompatible kvalitetsblækpatroner til HP PSC. Bare klik i listen på den model, du har stående. Så kan du se besparelsen ved at købe kompatible blækpatroner lige på stedet!

HP PSC er Hewlett-Packards bud på en kompakt multifunktionsmaskine til hjemmekontoret eller den lille virksomhed. Udover at udskrive i farver kan den forholdsvis lille maskine også scanne og kopiere, ligesom enkelte modeller også kan sende fax, selv om der næppe er mange, der bruger det længere. Historisk set var Hewlett-Packard sammen med Canon de første til at bringe først laserprinter-teknologien og senere blækprinterne inden for rækkevide af almindelige menneskers pengepung. Lige siden slutningen af 1980'erne har de to firmaer kappedes om at komme først og være bedst og billigst. De senere år har de dog fået kamp til stregen af andre producenter. Nok især Brother er kendt for at være det fornuftige alternativ til de to gamle kæmper på markedet. Dem sælger vi også kompatible printerpatroner til.

Spar penge med kompatible HP PSC blækpatroner

Som du kan se, sælger vi både originale og kompatible blækpatroner til din HP PSC og når du sammenligner priserne, kan det virke overraskende, at du på nogle printerpatroner kan spare helt op til 80 % ved at købe den kompatible model.

Hvorfor originale blækpatroner er så dyre

Det skyldes den særdeles vanvittige forretningsmodel, printerproducenterne sælger printere efter i dag. Her handler det om at sælge printeren til en så lav pris, at det reelt set kun er forhandleren, der tjener penge på det. Finten er så, at printerproducenterne efterfølgende sælger blæk, fotopapir og så videre med en voldsom høj fortjeneste. Derved får printerproducenterne en løbende indtjening på alle de printere, de har solgt. Så derfor handler det om at kapre markedsandele fra konkurrenterne, hvilket den lave pris på de nye printere hjælper med.

Spar mange penge med kompatibelt blæk til din HP PSC printer

Ved at få produceret kompatible blækpatroner på nogle af verdens mest avancerede fabrikanter af blæk- og tonerpatroner, kan vi sælge dig en kvalitetsprodukt til en væsentlig lavere pris end de originale printerpatroner. For hos os skal du, meget firkantet sagt, ikke betale af på den printer, du har købt alt for billig fra ny. Vi tager en væsentlig lavere avance, så du kan købe blækpatroner til din HP PSC printer til den pris, som de reelt set skulle have kostet under normale omstændigheder. Vi sælger så billige kompatible blækpatroner, at vi giver prisgaranti. Hvordan den virker, kan du læse meget mere om her.