HP DeskJet

DeskJet

HP DeskJet er Hewlett-Packard's serie af blækprintere til private og mindre kontorer. Hos Inkpro sælger vi både originale og de mere prisgunstige kompatible kvalitets blækpatroner til HP DeskJet. Klik i listen herunder på den model du har stående og se, hvor meget du kan spare på dine udskrifter.
HP Deskjet er er den ældste serie af blækprintere i verden!

HP DeskJet Blækpatroner

De første blækprintere fra HP hed netop HP DeskJet, fordi de i forhold til datidens laserprintere, der oftest stod i kopirummet, var ment til at skulle stå på den enkelte medarbejders bord. De første HP DeskJet var udstyret med gribearme, hvor udskrifterne kunne ligge til tørre, for i de første år var udskrifter fra blækprintere virkelig våde, når de kom ud af printeren og derfor lignede printerne mere en rekvisit fra en fremtids-film end en printer, som vi kender dem i dag.

Vi sælger både originale og kompatible blækpatroner til HP DeskJet

Hos Inkpro kan du som en af de eneste forhandlere herhjemme både købe originale og kompatible blækpatroner til din HP DeskJet. Hvorvidt du vælger det ene eller det andet, er helt op til dig, for kvaliteten er nøjagtig den samme af både blækpatron og det blæk, der er i patronerne.

De kompatible blækpatroner til HP DeskJet som vi sælger, er nemlig produceret på fabrikker, der anvender det samme højteknologiske udstyr som de originale patroner og kan derfor producere patronerne med samme nøjagtighed. Tilmed er de oftest fyldt helt op med blæk, hvilket de originale patroner sjældent er.

Det betyder, at du får en væsentlig bedre driftsøkonomi på din HP DeskJet med kompatible blækpatroner, uden at du oplever nogle af de mange skavanker, printerproducenterne ellers advarer om ved brugen af kompatible patroner.

Hvorfor er Inkpro's kompatible blækpatroner så billige?

Den eneste årsag til, at vores kompatible blækpatroner er så meget billigere end de originale HP DeskJet blækpatroner, er, at Hewlett-Packard sælger deres printere stort set uden nogen fortjeneste, for at kunne klare sig i konkurrencen med de andre producenter.

Til gengæld forventer de så at kunne tjene væsentlig mere, ved at sælge dig forbrugsstoffer som blækpatroner, fotopapir og reservedele til printerne med meget høj avance. Ganske som når du køber en billig barberskraber og efterfølgende skal købe dyre blade til den.

Så ved at købe de meget mere prisgunstige kompatible blækpatroner, sparer du mange penge på dine udskrifter, uden at du går på kompromis med kvaliteten.