Find alle produkter til din printer hér

Vælg mærke
1
Vælg serie
2
Vælg model
3

FØDSELSDAGTILBUD
SPAR 25% PÅ ALLE KOMPATIBLE PRODUKTER

HP Color LaserJet

Garanti for lave priser på farvetonere til HP Color Laserjet

Vi har fingeren på pulsen, når det kommer til lave tonerpriser til din HP, derfor giver vi prisgaranti på alle kompatible tonerpatroner. Skulle du mod forventning finde en billigere toner i en anden webshop, får du prisforskellen tilbage. Læs om vores prisgaranti her.

HP´s første Color Laserjet blev introduceret i 1994

Den kunne printe 2 farvesider i minuttet og kostede ca. kr. 45.000. Prisen på en standard farvelaser er faldet betydeligt og kan nu erhverves for under kr. 2.000. Tonerudskiftningen er simpel og du kan spare mange penge på vores fabriksnye farvetonere. De forskellige farver Black (sort), Cyan (blå), Magenta (rød) og Yellow (gul) kan i de fleste tilfælde også købes som en rabatpakke med alle 4 farver.

Bestil vores kompatible HP tonerpatroner og spar penge

Kvaliteten på vores kompatible lasertonere er den samme som de originale, så hvorfor betale 3-5 gange så meget for dine udskrifter? Inkpro´s forbrugsstoffer er en kæmpe gevinst for firmaets økonomi. En enkelt original toner kan koste helt op til kr. 3.000. Spar op til 80% på vores alternative kompatible forbrugsvarer, som er produceret efter samme høje krav, som du finder i de originale tonere fra HP.