Epson EcoTank

EcoTank

Inkpro sælger både de originale printerpatroner og mere prisgunstige kompatible patroner til Epson EcoTank printerserien. Klik på din Epson EcoTank-model i oversigten, for at se hvor meget du kan spare på at købe kompatible blæktanke og blækrefill til din printer.

Epson har på mange måder altid været banebrydende på printermarkedet. De blev oprindelig kendt for deres nåleprintere tilbage i 1980'erne, men forstod at følge med udviklingen og har altid været i front med nye laser- og blækprintere helt frem til i dag. Ord som kvalitet og brugervenlighed har altid været kendetegnende for deres produkter.

Epson EcoTank - sig farvel til blækpatroner

Det gælder også Epson EcoTank serien. Det er en række af trådløse all-in-one printere, som er udstyret med integrerede blæktanke, der er nemme at fylde op. Tanken forsyner printeren med blæk og på den måde undgår du, at skulle skifte blækpatroner. Det eneste du skal gøre, er at fylde beholderne med Epson blækrefills.


Epson estimerer at de integrerede blæktanke kan indeholde blæk til 2 års forbrug, beregnet ud fra en gennemsnitlig brugers månedlige udskriftmængde. Brugen af refill betyder, at produktionsomkostningerne til blækpatroner kan skæres væk. Der skal bare hældes nyt blæk på, når blæktanken er tom.

Brugervenligheden er i top

Brugervenligheden er helt i top hos EpsonEcoTank serie, hvor multifunktionsprinterne giver mulighed for trådløs udskrivning, scanning og kopiering. Derudover er de integrerede blækbeholdere specialdesignede og fuldstændigt integreret i Epson printeren, så du på den måde er helt sikker på altid at få den helt perfekte udskrift.

Reducér udskriftsomkostningerne

Hos Inkpro forhandler vi både de originale og de mere prisvenlige kompatible blækrefill til alle Epson EcoTank modeller. Uanset hvad du vælger er kvaliteten i top.

For ligesom alle andre printerproducenter sælger Epson deres printere stort set uden fortjeneste, for at kunne være med i konkurrencen. Til gengæld håber de på, at kunne tjene den manglende fortjeneste ind, ved at sælge forbrugsstofferne med en tårnhøj fortjeneste.

Derfor er priserne lavere på de kompatible refill og blæktanke, da vi ikke skal tjene den manglende fortjeneste på printeren ind. Kvaliteten er nøjagtig den samme!

Kundeservice er til for at hjælpe dig

Hvis du er i tvivl om hvilken blæktank eller refill, der er den rigtige til din Epson EcoTank-printer, sidder kundeservice klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt dem i chatten, send en mail eller ring og få hjælp til at finde den printerpatron, der passer til din printer.

Prisgaranti på kompatible printerpatroner

Vi giver prisgaranti på alle kompatible blækrefill og tanke til Epson EcoTank. Så finder du kompatible forbrugsstoffer til din printer billigere nogen andre steder, får du differencen retur.