Epson Aculaser

Aculaser

Epson Aculaser er Epson's serie af laserprintere og multifunktionsmaskiner med laserteknologi beregnet til mindre virksomheder. Hos Inkpro kan du købe både originale og kompatible tonerpatroner til din Aculaser. Klik i listen på den model, du har stående og find ud af, hvor meget du kan spare ved at købe kompatible tonerpatroner.

Epson er et japansk konglomerat, der består af ur-producenten Seiko og Epson, der udover printere også producerer projektorer, scannere og diverse andre elektroniske produkter.


De har været på printer-scenen lige siden 1970'erne, hvor de blev enormt store herhjemme på grund af deres prisbillige matrixprintere. De blev et stort hit hos private og mindre virksomheder, der på grund af den teknologiske udvikling i slutningen op gennem 1980'erne, pludselig fik råd til en computer og derfor også fik brug for en printer til at skrive ud på.

Laserprinteren - nåleprinterens arvtager

Sidst i 1980'erne kom laserprinteren til og fortrængte snart de støjende matrixprintere. Det var Epson ikke sene til at se i øjnene, så meget hurtigt efter HP og Canon bragte laserteknologien inden for økonomisk rækkevidde af de små virksomheder, lancerede Epson deres første laserprintere. Siden har de sammen med Brother været det gode alternativ til de to mere kendte og dyrere spillere.

Billige printere sender prisen på tonerpatroner på himmelflugt

I dag er Epson Aculaser det oplagte valg for den mindre virksomhed eller den private, der har brug for en god, prisbillig laserprinter. Hele branchens prisniveau på nye printere ligger i dag så lavt, at det oftest koster lige så meget at købe nye tonerpatroner til en farvelaserprinter, som man giver for printeren fra ny.

I hvert fald hvis du køber originale tonerpatroner. For prisen på printerne er holdt kunstigt nede, fordi fabrikanterne forventer at kunne tjene væsentligt mere, ved efterfølgende at sælge tonerpatroner og andre forbrugsstoffer til printeren med en ufattelig høj avance.

Køb Epson Aculaser tonerpatroner til den pris, de reelt set koster

Køber du i stedet kompatible lasertonere til din Epson Aculaser, får du kvalitetstonere af høj kvalitet. Vi har udvalgt nogle af verdens mest højteknologiske producenter som leverandør af vores Aculaser-toner. Så i praksis er den eneste forskel, at der ikke er et Epson-logo på den toner, du køber fra os.

Prisen er til gengæld væsentlig lavere. For vi tager en meget lavere avance for den kompatible toner, vi sælger. Så lav at vi giver prisgaranti.

Kan du ikke finde lige præcis din model i listen eller er du i tvivl om, hvorvidt du har fat i den rigtige model, så kontakt vores kundeservice i chatten herunder eller ringe eller send dem en mail.