Canon i-SENSYS

i-SENSYS

Canon iSensys er en serie af faxmaskiner, laser- og multifunktionsprintere, hvoraf de sidstnævnte fås både som sort/hvid- og farveprinter. Inkpro sælger både originale og kompatible tonerpatroner. Se besparelsen på den kompatible toner med det samme, ved at klikke i listen på den iSensys model du har stående.

Canon iSensys fax- og laserprintere er designet til brug på det mindre kontor eller hjemmekontoret. Det er en serie printere og faxmaskiner, hvor der er lagt vægt på et design, der kan tåle at stå fremme. Derfor finder du nogle af de smukkeste Canon-printere i denne modelserie, hvor smuk en printer nu ellers kan være.


Serien har efterhånden eksisteret i en del år og produceres stadig den dag i dag. De nyeste modeller fås også i netværksudgaver, der gør det muligt at samle alle udskrifter på den samme printer i hele huset eller det lille firma.

Originale printerpatroner er ikke bedre end de kompatible

Når du sammenligner priserne på de originale og kompatible kvalitetstonerpatroner, vi sælger til Canon iSensys, kan det undre, hvorfor de originale koster så meget mere end de kompatible.

Kvalitetsmæssigt er der ingen forskel på den såkaldt originale vare og de kompatible patroner, vi sælger hos Inkpro. Vi har nøje udvalgt nogle af verdens mest avancerede fabrikker, der lige så godt kunne have produceret de originale tonerpatroner. Både produktionsudstyr og kvalitetscertificeringer er de samme. Så det er ikke på grund af en bedre kvalitet, at de originale printerpatroner koster så meget mere end de kompatible.

Hvorfor er originale printerpatroner så dyre?

Nej, prisforskellen skyldes ene og alene den strategi, stort set alle printerproducenter i verden har valgt. Det handler netop om at sælge deres nye printere så billigt som muligt, så de kan få lokket nye kunder til. Printerne er sådan set bare lokkemad, lidt ligesom når Gillette sælger deres barberskrabere stort set uden anden fortjeneste, end den, de er nødt til at give butikkerne.

Når de sælger dig nye skrabehoveder, sker det med en voldsom høj avance og det er nøjagtig den samme strategi, printerproducenterne anvender. Så derfor gælder det om, at kunne producere og sælge printerne med så lille avance som muligt, så de hele tiden er billigere end konkurrenterne.

For hver gang de sælger en ny printer, kan de se frem til en god indtjening på de forbrugsstoffer, de sælger til printeren i hele dens levetid..

Køb tonerpatroner til en anstændig pris

Køber du i stedet vores kompatible kvalitetstoner, slipper du for at blive fanget i denne vanvittige forretningsmodel. Det giver dig billigere udskrifter i lige så knivskarp kvalitet og printerpatroner, der passer perfekt til din printer.

For hos Inkpro betaler du kun den pris, tonerpatronerne til din Canon iSensys printer burde koste.