Brother DCP

DCP

Hos Inkpro har vi et stort udvalg af kompatible og originale tonere og blæk til Brothers vidtforgrenede DCP-printerserie. Den tæller både helt små blækprintere til hjemmebrug og større kontorprintere med flere papirmagasiner. Serien omfatter således både kompakte-, trådløse-, og A3-printere og multifunktionsmaskiner der både fungerer som scanner, fax og kopimaskine. Find den model du har stående ved at klikke på knapperne herunder.

Prisgaranti

Vi har blæk- og tonerpatroner til alle DCP-modeller og det endda til billige priser - uden diskussion. Finder du forbrugsstoffer til din Brother dcp-printer billigere andre steder, udbetaler vi dig differencen, når du indsender dokumentation. Bare følg anvisningerne på siden om vores prisgaranti. Men ikke nok med at vi er billige! På flere af vores Brother DCP printerpatroner kan du endda få gode mængderabatter ved at købe flere på en gang. Som du kan se, er Brother DCP-serien en meget alsidig serie af printere. Der er simpelthen en printer i serien til næsten ethvert tænkeligt formål og behov, pånær label- og strimmelprintere, hvor Brother har deres helt egne produktserier.

Kompatible Brother printerpatroner: Samme kvalitet - billigere pris!

Sammenligner du vores priser på printerpatroner med de originale Brother-produkter, opnår du endog meget store besparelser. Men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med hverken udskriftskvalitet, holdbarhed eller printerpatronernes pasform, da vores printerpatroner er kompatible. Det vil sige, at de er produceret efter helt samme specifikationer og med den samme præcision og indbyggede teknologi som de originale printerpatroner. Den eneste forskel er, at der ikke er noget Brother-logo på.

Hvordan kan vi sælge dem så billigt?

Årsagen til, at vi kan sælge printerpatronerne så billigt, skyldes således ikke, at der er gået på kompromis med noget som helst. Det skyldes ene og alene konkurrencesituationen på printermarkedet. På grund af den høje konkurrence, vælger stort set alle printerproducenter at sælge deres nye printere med en meget lille, eller næsten ingen avance, for at være billige. Til gengæld regner de så med, at kunne tjene den tabte avance ind, ved at sælge dig forbrugsstoffer med en kunstig høj avance. Det er denne form for "printerskat", du kan undgå ved at købe kompatible printerpatroner hos os.

Mere blæk for pengene

Vores printerpatroner er fyldt helt op, så du får mere blæk for pengene. De fleste printerproducenter vælger i dag at fylde mindre blæk eller toner i patronerne, så de hurtigere kan få tjent den manglende avance ind. Så når du køber kompatible printerpatroner hos os, får du ikke alene patronerne til en bedre pris, de holder også meget længere, så du ikke skal skifte patroner så ofte. Dermed får du en væsentlig lavere pris pr. udskrift end ved at købe originale Brother printerpatroner.