🚚  I DENNE UGE - FRI FRAGT TIL NÆRMESTE PAKKESHOP RESTEN AF UGEN v. KØB FOR MINDST 499,-  🚚
 

Fragt og gebyr

PRIVAT

(fragtpriserne gælder til og med 20 kg, såfremt forsendelsen vejer over 20 kg, påregnes der 1 x fragt for hvert ekstra 20 kg)

Afhentning i vores butik i Rødovre: GRATIS
Bring, hent selv: 29,- DKK
dao, pakkeshop: 36,- DKK
dao, hjemmelevering*: 36,- DKK
GLS, hent selv: 40,- DKK
PostNord hent selv: 46,- DKK
GLS med omdeling: 64,- DKK
PostNord med omdeling: 64,- DKK

ERHVERV

(fragtpriserne gælder til og med 30 kg, såfremt forsendelsen vejer over 30 kg, påregnes der 1 x fragt for hvert ekstra 30 kg)

Afhent i vores butik i Rødovre: GRATIS DKK
dao pakkeshop: 36,- DKK
PostNord Erhverv med omdeling: 46,- DKK
GLS Erhverv med omdeling: 50,- DKK

Køb af særligt store og/eller tunge varer

Ved køb af særligt store og/eller tunge varer, vil disse varer blive sendt med Danske Fragtmænd til en fragtpris på kr. 325. Dette vil blive oplyst under ”Forsendelse” på selve bestillingssiden, hvor du skal indtaste dine oplysninger og vælge forsendelse. Køber du også andre varer, som ikke overstiger max-vægt og/eller mål for normal forsendelse, vil du selv kunne vælge forsendelse for disse varer.

Særlige betingelser ved daoHome hjemmelevering

Bestiller du inden kl. 15.30, leveres din pakke som udgangspunkt inden kl. 7 næste morgen. Din pakke lægges i din postkasse hvis muligt, ellers hænges den på håndtaget på din fordør i en vandtæt, sort plasticpose. Bedømmer buddet, at det ikke er forsvarligt at hænge pakken ved hoveddøren, omdirigeres den til nærmeste DAO Pakkeshop, hvor du selv kan hente den. DAO leverer morgenaviser overalt i Danmark og har adgang til de fleste låste opgange i hele landet. DAO benytter ikke dørtelefonen og hænger ikke en pakke på døren til en fælles opgang. Du vil blive informeret via sms og e-mail om pakkens forløb. Dog modtager du først en sms efter kl. 7, så de ikke bliver vækket. Det er også derfor, buddet ikke ringer på og beder dig kvittere. Pakken anses for at være leveret, når buddet har scannet den og forsikringsansvar pålægges dig som kunden på dette tidspunkt.